• Stersponsor

 • Bouwbedrijf de Graafschap in Doetinchem is een flexibel en veelzijdig bouwbedrijf in de Achterhoek. Door onze ervaring in diverse sectoren in de bouwbranche denken wij mee met onze klanten en vinden het belangrijk om bij ieder project maatwerk en kwaliteit te leveren. Met onze gediplomeerde en enthousiaste werknemers en onderaannemers realiseren wij uw bouwproject op een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau en kunnen bij onverwachtse situaties snel schakelen. We verzorgen alle facetten die we tijdens het traject tegenkomen, bijvoorbeeld de aanvraag van een bouwvergunning en houden ons aan de voorgeschreven normen en voorschriften, evenals de veiligheidsaspecten, milieu- en arbo-eisen. Bouwbedrijf de Graafschap houdt van goede communicatie en korten lijnen, u kunt rekenen op een uitstekend advies, heldere afspraken en een duidelijke offerte.

  Milieu en duurzaamheid
  Milieu en duurzaamheid vinden wij erg belangrijk, dit willen wij ook graag meenemen in de projecten. Wij bouwen met het oog op de toekomst. Ook maken we gebruik van duurzame, hoogwaardige materialen (productiewijze, recyclebaarheid) en denken graag met u mee over duurzaamheid in uw nieuwe of te verbouwen woning / kantoorpand e.d. Een duurzame visie bereik je tenslotte samen!

  BouwGarant
  Wij zijn een BouwGarant-aannemer. Om dit keurmerk te mogen dragen moeten wij voldoen aan een reeks van kwaliteitseisen. Deze eisen hebben onder meer te maken met de wijze van offreren. Ook zaken zoals de kredietwaardigheid worden gecontroleerd. Als BouwGarant aannemer wordt je regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie.

   
   
 • Stersponsor

 • PLUS wil een plek zijn waar u zich thuis en prettig voelt. Ons deskundige en vriendelijke personeel heet u graag welkom en helpt u bij het doen van uw dagelijkse boodschappen.

  U vindt bij ons onder andere een uitgebreid vers assortiment, ambachtelijk gebakken brood en een bijzondere selectie van geweldige wijnen. Wij hebben een ruim aanbod PLUS Huismerk producten. Deze producten zijn met de grootste zorg voor u samengesteld en van uitstekende kwaliteit. Wij werken continu aan de verbetering en uitbreiding van ons gehele assortiment. En dat alles tegen een goede prijs.

  Met de vier merkwaarden ‘Aandacht’, ‘Kwaliteit’, ‘Lokaal’ en ‘Verantwoord’ onderscheiden wij ons in supermarktland.

 • Stersponsor

 • Van Raam is fabrikant van unieke aangepaste fietsen voor mensen met een beperking. Dit zijn individuele- en meerpersoons fietsen voor mensen die niet meer op een gewone fiets kunnen fietsen. De specialisaties van Van Raam zijn driewielfietsenscootmobielfietsentandemsduofietsenrolstoelfietsentransportfietsenloophulpen en lage instapfietsen ofwel comfortfietsen. Op de meeste van deze aangepaste fietsen is unieke Van Raam trapondersteuning mogelijk. De fietsen van Van Raam gaan de hele wereld over met de nadruk op vrijwel alle Europese landen en Noord-Amerika.

 • Stersponsor

 • Heilbron Makelaardij is uw NVM makelaar in de Achterhoek, Liemers en Arnhem. Met vestigingen in Doetinchem, Duiven, Wehl en Zevenaar hebben we het voordeel om ons netwerk én onze expertise te bundelen en hierin vooruitstrevend te zijn. Wij hebben als doel om u als klant optimaal te begeleiden en te adviseren in het aan- en/of verkoopproces van uw toekomstige droomhuis of uw huidige woning. De klant staat bij ons centraal. Dit betekent dat u uw eigen beslissingen neemt aan de hand van door ons gegeven advies. Wij kijken niet vanaf de zijlijn toe, maar we doorlopen gezamenlijk het aan- en/of verkoopproces. Dit doen wij professioneel, deskundig én vooral op een toegankelijke manier.

 • Stersponsor

 • De komende 3 seizoenen heet onze Jeugdopleiding; LAMEX JEUGDOPLEIDING VIOD. Het bestuur is bijzonder ingenomen met deze samenwerking, welke primair tot doel heeft te kunnen investeren in een betere jeugdopleiding, met gekwalificeerd kader. De huidige initiatieven van 'train de trainer' zijn daar al een klein voorbeeld van.

  Lamex werkt samen met enkele van 's werelds grootste voedingsbedrijven en biedt wereldwijde inkoop en logistieke uitmuntendheid aan fabrikanten over de hele wereld. Het bedrijf gevestigd aan o.a. de Koopmanslaan in Doetinchem kent een wereldwijd netwerk en heeft 21 LAMEX-kantoren in 14 landen.

  Het Lamex kantoor in Doetinchem wordt geleid door Ewald Hilferink (CEO) en hiermee is ook de relatie gelegd met VIOD waar Ewald Hilferink (samen met Peggy Chevalking) vrijwilligerscoördinatoren zijn. Maatschappelijke verantwoordelijkheid heeft Lamex als bedrijf hoog in het vaandel staan, blijkt nu juist door deze bijzondere vorm van (maatschappelijke-) samenwerking.

  Van elk jeugdteam binnen de Jeugdopleiding zullen de kaderleden op wedstrijddagen worden voorzien van een (Quick) coachjas met de opdruk van LAMEX-jeugdopleiding VIOD. Een perfecte uitstraling voor onze jeugdopleiding op wedstrijddagen en zien wij de komende drie seizoenen als VIOD uit, naar een prima samenwerking met Lamex.

 • Stersponsor

 • FIMAX Groep

  Fimax Groep met zijn eigen specialisme op het gebied van bijvoorbeeld belastingen voor ondernemers en particulieren, verzekeringen, hypotheken, salarisadministratie, interimmanagement, controlling, financiële administratie. Daarnaast zijn wij zelfstandig adviseur van RegioBank. Alles onder één dak!