• HOOFDSPONSOR

 • Night Star Express Hellman

  Over Night Star Express Hellman

  Night Star Express Hellmann is een logistieke dienstverlener die haar klanten middels een optimaal afgestemd netwerk maatwerk oplossingen biedt voor zowel nacht- als dag belevering. Via onze solide- en betrouwbare dienstverlening met een leverperformance van minimaal 99% zorgen wij voor een verhoging van uw servicegraad (snellere- en betrouwbare leveringen) aan uw klanten, dealers en service technici.

  De core business binnen onze organisatie is nachtdistributie. Zendingen worden hierbij in de late namiddag of avond afgehaald. Vervolgens worden zendingen diezelfde avond in de vestigingen gesorteerd, gepland, verladen en aansluitend voor 08:00 uur geleverd. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om zendingen voor 07:00 uur af te laten leveren, deze tijdsleveringen zijn bijvoorbeeld van toepassing voor service technici.

  Night Star Express Hellmann is onderdeel van Hellmann Worldwide Logistics. Ons moederbedrijf is opgericht in het jaar 1871 door Carl Heinrich Hellmann. Momenteel, vier generaties later, zijn er wereldwijd 10.743 collega’s, verdeeld over 263 vestigingen werkzaam. De omzet in 2020 bedroeg 2.42 miljard Euro. Night Star Express Hellmann heeft zijn hoofdkantoor in ’s-Heerenberg. Vanuit de drie vestigingen in ’s-Heerenberg, Meppel en Maasmechelen (BE) werken ruim 200 collega’s en chauffeurs. Met dagelijks ruim 9000 zendingen en meer dan 19.000 colli verzorgt het bedrijf de nachtelijke onderdelendistributie voor vele gerenommeerde bedrijven zowel nationaal als internationaal.

  Ondanks het internationale karakter binnen de netwerken, zijn de nuchtere Achterhoekse mentaliteit en maatschappelijke betrokkenheid belangrijke kernwaarden van waaruit de organisatie opteert. Wij zijn al vele jaren sponsor van BV De Graafschap en met in gang van seizoen 2021 - 2022 ook hoofdsponsor van v.v. VIOD.

  Voor meer informatie kunt u terecht op onze website.