• Bestuur vv VIOD Doetinchem

  Sinds  1 januari jl. zijn wij als nieuw bestuur (ad interim tot de eerstvolgende ledenvergadering) aan de slag gegaan. Dit  in nauwe samenwerking met het aftredende bestuur zodat een goede overdracht gewaarborgd is. In dit bericht stellen wij ons graag aan jullie voor en nemen we jullie mee in onze zienswijze. 
   

  Intentie en Visie

  Alle bestuursleden hebben ook nog andere operationele taken, diep in de club, daar waar het gebeurt. We hebben allen de intentie om, door onze leden gekozen en benoemd, de schouders te zetten onder het werk dat er ligt, om VIOD en haar leden te dienen en om onze collega-vrijwilligers te helpen om onze club door de coronaperiode te loodsen. Georganiseerd en gezond het nieuwe seizoen in te gaan is onze prioriteit.

  Transparant beleid, gericht op de lange termijn
  Waar wij voor staan is een open en transparant beleid, gericht op de lange termijn. Wij als bestuur willen zichtbaar zijn, betrokken en toegankelijk. VIOD moet een moderne vereniging zijn die respect afdwingt door haar prestaties en manier van handelen. Een vereniging met prestatievoetbal naast recreatief voetbal, waar spelers, ouders, sponsors, supporters en vrijwilligers zich welkom voelen en gerespecteerd. Financieel gezond, voldoende buffer en mogelijkheden voor doordachte investeringen. Normen en waarden worden nageleefd en gestimuleerd door voorbeeldgedrag waarin we elkaar scherp houden. Clubbelang staat boven individueel belang.

  Samen succesvol zijn
  Wij nodigen jullie allemaal uit om ons op te zoeken wanneer we ergens mee kunnen helpen. 
  Laten we er samen een succes van maken!

  Voorstel Bestuur

 • André Hermsen, voorzitter
 • André Hermsen, geboren 1969 in Beek gem. Montferland, getrouwd, twee dochters. Vanaf mijn 7e tot mijn 23e heb ik gevoetbald bij ’t Peeske. Na 3 jaar in Hengelo-Ov te hebben gewoond, waar ik heb gespeeld bij KSV BWO, hebben we in 1995 Twente weer verlaten en zijn in Dichteren komen wonen.

  In dat zelfde jaar heb ik me aangemeld bij VIOD, waar ik tot op heden lid ben en vele mooie jaren heb beleefd als speler en leider op Sportpark De Hoop en later Sportpark Dichteren. Bij VIOD ben ik naast voorzitter a.i. ook leider van VIOD-9 en lid van de sponsorcommissie.

  U kunt in contact komen met André Hermsen per E-mail: voorzitter@vioddoetinchem.nl

   

 • Peggy Chevalking, secretaris
 • Peggy Chevalking, geboren en getogen in Doetinchem(1973). Getrouwd met Marcel en moeder van twee zonen en éé dochter. Alle drie voetballen ze, of hebben gevoetbald, bij VIOD.  Zo’n 14 jaar geleden is Ryan begonnen met zijn voetbalcarrière bij VIOD en vanaf dat moment ben ik actief geworden binnen de club. Ooit begonnen als ‘verslaggeefster’ van de wedstrijdjes bij de F-jes van Ryan en daarna leidster geworden tot aan de C (JO15).

  Inmiddels voetbalt Ryan bij het 1e elftal van VIOD. Tyra, onze dochter,  heeft bijna 5 jaar gevoetbald bij de club. Toen onze jongste Daryl is gaan voetballen, inmiddels bij JO13-1, ben ik coördinator geweest van de toen nog Rabo Cup, nu genaamd HMQ. Sinds 2,5 jaar ben ik vrijwilligers coördinator en ik doe dat met veel plezier en passie. Mensen verbinden, en daar is een vereniging een uitstekend platform voor. Door dit alles is er een ware clubliefde voor VIOD ontstaan. Ik wil graag met VIOD de 100 jaar halen en als secretaris van dit nieuwe bestuur draag ik daar graag mijn steentje aan bij.

  U kunt in contact komen met Peggy Chevalking per E-mail: secretaris@vioddoetinchem.nl

 • Barry Ketelaar, penningmeester
 • Barry Ketelaar, geboren 1974 te Etten (gld), getrouwd met Monique en vader van Kian (spelend voor De Graafschap JO16) en Timo (spelend in de JO13-1). Mijn volledige voetbalcarrière heb ik gespeeld voor VV Etten en daarmee regelmatig op zowel het oude als nieuwe complex VIOD mogen voetballen.

  Via de start van Kian’s voetbalcarrière  in de toen nog Rabo Cup en destijds onder leiding van Frank van de Pavert heb ik de functies van Team leider, Coach, Leeftijd coördinator en lid Kas controle uitgeoefend.

  Vanuit die laatste rol had ik veel contact met Johan Nieuwenhuis en Jan Hulshof. Zij hebben mij warm gemaakt om de rol van Penningmeester te gaan vervullen.

  U kunt in contact komen met Barry Ketelaar per E-mail: penningmeester@vioddoetinchem.nl

 • Ewald Hilferink, algemene zaken
 • Ewald Hilferink, geboren in 1974 in Silvolde maar inmiddels al weer ruim 25 jaar woonachtig in Doetinchem in de wijk Dichteren. Getrouwd en drie kinderen waarvan er twee voetballen bij  de jeugd van VIOD. Als speler ben ik ruim 20 jaar actief geweest bij SC Silvolde. Het verenigingsleven zit in mijn bloed en gedurende mijn actieve carrière als voetballer heb ik altijd mijn steentje bijgedragen als vrijwilliger. Toen mijn kinderen bij VIOD gingen voetballen was het dan ook een logische stap mezelf nuttig te maken voor deze club. Ik heb de sterke overtuiging dat een voetbalclub meer is dan alleen de plek waar je kan sporten. Midden in de wijken Dichteren, De Hoop en Wijnbergen heeft het ook een sociale en maatschappelijke functie.

  In de afgelopen jaren heb ik vanuit verschillende commissies binnen de vereniging deze functie proberen te versterken en mijn doel is om dit als bestuurslid Algemene Zaken voort te zetten.

  U kunt in contact komen met Ewald Hilferink per E-mail: algemenezaken@vioddoetinchem.nl

 • Jurgen Vieberink, senioren zaken
 • Jurgen Vieberink, geboren in 1967 in Gendringen en woon sinds 1995 in Doetinchem. Eerst op de Huet en daarna in de wijk Dichteren. Ik woon samen en we hebben twee kinderen waarvan er één voetbalt bij de jeugd van VIOD en één handbalt bij Artemis'15. Als speler ben ik ruim 20 jaar actief geweest bij VV Gendringen en daarna ook ruim 20 jaar bij VV Doetinchem. Bij beide verenigingen heb ik met veel plezier gevoetbald. De afgelopen jaren ben ik bij VIOD actief geweest als jeugdleider/trainer bij de teams van mijn jongste zoon. Vanuit die rol heb ik kennisgemaakt met de club VIOD en met andere vrijwilligers die inmiddels ook zijn toegetreden tot het bestuur.

  Samen met de overige bestuursleden wil ik in mijn rol als bestuurslid senioren zaken, ervoor zorgen dat VIOD een club is waar je prettig kunt voetballen en je als voetballer ook mag ontwikkelen. Ieder op zijn eigen niveau..

  U kunt in contact komen met Jurgen Vieberink per E-mail: seniorenzaken@vioddoetinchem.nl

 • Jean-Paul Reparon, communicatie & media
 • Jean-Paul Reparon is geboren in 1976 in Arnhem, en sinds 1978 woonachtig in Doetinchem. Opgegroeid op De Bezelhorst, sinds 2001 woonachtig aan de andere kant van de IJssel. Eerst in Dichteren en later in Wijnbergen. Getrouwd en vader van één zoon. Zelf gevoetbald bij v.v. Doetinchem en aldaar betrokken geweest bij de organisatie van het Internationaal A-Jeugdtoernooi.

  Inmiddels alweer acht jaar actief bij VIOD als jeugdleider/trainer bij de teams van mijn zoon en nu dus als bestuurslid media en communicatie. 

  .

  U kunt in contact komen met Jean-Paul Reparon per E-mail: mediazaken@vioddoetinchem.nl

 • Contact Formulier