• Sponsoring

  SPONSORMOGELIJKHEDEN

   

  vv VIOD heeft verschillende mogelijkheden voor u, als sponsor, om bedrijf en activiteiten kenbaar te maken aan onze leden. Daarnaast steunt u VIOD om in een tijd van terugtredende overheden toch dezelfde kwaliteit van opleiding en organisatie te kunnen aanbieden. VIOD kent verschillende sponsormogelijkheden die hieronder nader worden toegelicht.

  Bekijk hier de DIGITALE SPONSORBROCHURE 2021-2022

  Interesse in de mogelijkheden? Neem contact op met de sponsorcommissie via email of met de contactpersonen van de mediacommssie KLIK HIER .

 • HOOFDSPONSOR

  Onze hoofdsponsor is momenteel HEILBRON MULDERS QUINT Makelaardij en wordt in alle uitingen genoemd en getoond. Zowel op onze website, VIOD.TV, in onze app en overige uitingen zoals het wedstrijdjournaal bij VIOD 1 en op posters van berichtgevingen.

 • SHIRTSPONSOR

  Een shirtsponsor sponsort een team d.m.v. een sponsoruitting op het shirt van een (jeugd) team van VIOD. De teams hebben standaard kleding van de club en deze hoeft niet aangeschaft te worden. Het sponsorcontract is voor de duur van 3 jaar. We hebben 4 mogelijke posities voor uw reclame uiting. Borst, rug, bovenarm en broek.

 • ADVERTEREN op VIOD.TV

  In ons clubgebouw hangen 4 schermen waarop wedstrijdinformatie, veld- en kleedkamerindeling en nieuws getoond wordt. Het is mogelijk om hierop te adverteren. Hiervoor dient u wel aangemeld te zijn op ons sponsorportaal. Dat kan per wedstrijddag, week, maand of voor een periode tijdens het seizoen.

 • ADVERTEREN op de WEBSITE

  Het is mogelijk om uw logo op de website mee te laten draaien. Per week trekt onze website gemiddeld 700 unieke bezoekers. Uw logo is te zien op elke standaard pagina op de website en kan worden gelinkt aan uw website. Bezoekers die dan op uw logo klikken worden doorgestuurd naar uw website. Op wedstrijddagen is uw logo ook te zien in de kantine op onze 4 televisieschermen. Ook is er een carrousel van sponsoren die draait willekeurig op de hoofdpagina (seizoen 2019-2010).

   

 • RECLAMEBORD langs ons HOOFDVELD

  Wanneer u ervoor kiest om bordsponsor te worden van de club, dan kunt u langs het hoofdveld een bord hangen. Dit bord zit gebonden aan de maten. Heeft u een andere suggestie om een bord op ons sportpark te plaatsen, neem dan contact op met een lid van de sponsorcommissie.

 • De VIOD Voetbal.nl App

  Op deze app staan alle wedstrijdinformatie, uitslagen, ranglijsten van alle VIOD-teams. Adverteer nu met uw logo binnen deze voetbal app. Vraag naar de mogelijkheden.

 • Wedstrijdbal Sponsor

  Als balsponsor staat u midden in de belangstelling van de wedstrijd van VIOD 1. Een unieke manier om uw bedrijf bij een thuiswedstrijd van VIOD in de schijnwerpers te plaatsen. Uw bedrijfsnaam wordt in de week voorafgaande van de wedstrijd via onze mediakanalen bekend gemaakt. Voor aanvang van de wedstrijd wordt uw bedrijfsnaam wordt omgeroepen aan het aanwezige publiek. Tijdens een blessure behandeling of andere onderbreking wordt dit herhaald. Op de wedstrijddag is uw bedrijfslogo zichtbaar op alle 4 televisieschermen

 • Heeft u vragen of u wilt met ons voor sponsoring in contact komen? Stuur ons een bericht: