• Sponsoring

  SPONSORMOGELIJKHEDEN

   

  vv VIOD heeft verschillende mogelijkheden voor u, als sponsor, om bedrijf en activiteiten kenbaar te maken aan onze leden. Daarnaast steunt u VIOD om in een tijd van terugtredende overheden toch dezelfde kwaliteit van opleiding en organisatie te kunnen aanbieden. VIOD kent verschillende sponsormogelijkheden die hieronder nader worden toegelicht.

  Bekijk hier de DIGITALE SPONSORBROCHURE 2021-2022

  Interesse in de mogelijkheden? Neem contact op met de sponsorcommissie via email of met de contactpersonen van de mediacommssie KLIK HIER .

 • HOOFDSPONSOR

  Onze hoofdsponsor is momenteel Night Star Express en wordt in alle uitingen genoemd en getoond. Zowel op onze website, VIOD.TV, in onze app en overige uitingen zoals het wedstrijdjournaal bij VIOD 1 en op posters van berichtgevingen.

 • SHIRTSPONSOR

  Een shirtsponsor sponsort een team d.m.v. een sponsoruitting op het shirt van een (jeugd) team van VIOD. De teams hebben standaard kleding van de club en deze hoeft niet aangeschaft te worden. Het sponsorcontract is voor de duur van 4 jaar. We hebben 4 mogelijke posities voor uw reclame uiting. Borst, rug, bovenarm en broek.

 • ADVERTEREN op VIOD.TV

  In ons clubgebouw hangen 4 schermen waarop wedstrijdinformatie, veld- en kleedkamerindeling en nieuws getoond wordt. Het is mogelijk om hierop te adverteren. Hiervoor dient u wel aangemeld te zijn op ons sponsorportaal. Dat kan per wedstrijddag, week, maand of voor een periode tijdens het seizoen.

 • RECLAMEBORD langs ons HOOFDVELD

  Wanneer u ervoor kiest om bordsponsor te worden van de club, dan kunt u langs het hoofdveld een bord hangen. Dit bord zit gebonden aan de maten. Heeft u een andere suggestie om een bord op ons sportpark te plaatsen, neem dan contact op met een lid van de sponsorcommissie.

 • Wedstrijdbal Sponsor

  Als balsponsor staat u midden in de belangstelling van de wedstrijd van VIOD 1. Een unieke manier om uw bedrijf bij een thuiswedstrijd van VIOD in de schijnwerpers te plaatsen. Uw bedrijfsnaam wordt in de week voorafgaande van de wedstrijd via onze mediakanalen bekend gemaakt. Voor aanvang van de wedstrijd wordt uw bedrijfsnaam wordt omgeroepen aan het aanwezige publiek. Tijdens een blessure behandeling of andere onderbreking wordt dit herhaald. Op de wedstrijddag is uw bedrijfslogo zichtbaar op alle 4 televisieschermen

 • Heeft u vragen of u wilt met ons voor sponsoring in contact komen? Stuur ons een bericht: