• AFGELASTINGEN

 • Afgelastingen

  Geen afgelastingen

 • Gaat de wedstrijd door?

  Het is voor elke voetballiefhebber altijd weer een teleurstelling als de wedstrijd wordt afgelast. Maar hoe gelast ik als club een wedstrijd af? En hoe zorg ik dat iedereen ervan op de hoogte is?

  Gebruik je KNVB Wedstrijdzaken-app om een wedstrijd af te gelasten. De wedstrijdsecretaris kan dat voor alle leeftijdscategorieën vanaf één dag voor de wedstrijd in de KNVB Wedstrijdzaken app. De scheidsrechter kan dit op de wedstrijddag in de KNVB Wedstrijdzaken app. Gebruikers van de Voetbal.nl-app ontvangen bij een afgelasting een push-notificatie over de wedstrijd die je volgt. Dit geldt voor wedstrijden van teams O8 en ouder. 

  De zomer is nu toch echt voorbij en dus kunnen we ons opmaken voor de koude wintermaanden. Deze koude periode betekent helaas ook vaak dat wedstrijden afgelast moeten worden. Hagel, storm, sneeuw, vorst allemaal redenen om te besluiten tot afgelastingen. En omdat een wedstrijd zomaar op het allerlaatste moment afgelast kan worden is het goed dat je in de startblokken staat. Zo komen de teams en toeschouwers niet voor niets naar de velden.

  De voorbereiding

  Zorg dat je er klaar voor bent! Goed voorbereid?

  Slechte weersomstandigheden

  De wedstrijd gaat niet door Wedstrijd afgelasten

  Wedstrijd afgelast. En nu?

  Informeer de leden en toeschouwers Communiceren

  Bij vv VIOD in Doetinchem worden de velden gekeurd door de consul van VIOD. Zij bepalen of een veld wordt goedgekeurd. Bij een afgelasting zullen zij dat communiceren via de voetbal app, club tv en de website.

  AFGELASTINGEN TRAININGEN

  Door slechte weersomstandigheden of door een slecht veld kan de vereniging of de trainer besluiten om een training af te gelasten. Dit wordt dan rechtstreeks door de trainer gecommuniceerd naar zijn spelers en dit wordt doorgegeven aan de beheerder van de website, die de betreffende afgelasting zal plaatsen op de website!