• Partners

 • Fysiotherapie Engelaar

  VIOD is een samenwerking aangegaan met Engelaar Fysiotherapie. Wat houdt dit in voor u als lid, maar ook als vrijwilliger, trainer en leider? Voor alle leden van VIOD heeft fysiotherapie Engelaar een gratis sportspreekuur op de maandag van 15.30-16.30 (Doetinchemseweg, Wijnbergen) en 20.00-21.00 (Basic-Fit, centrum). VIOD werkt samen met Fysiotherapie Engelaar aan de gezondheid van hun spelers. Enerzijds word er gekeken wat we kunnen doen om blessures te voorkomen, anderzijds is het ons doel om spelers met de juiste zorg, zo snel mogelijk maar verantwoord, weer fit te krijgen. Hiervoor zijn er korte lijnen tussen de fysiotherapeuten, sportverzorgers en trainers.

  Kosten? Leden van VIOD kunnen gratis deelnemen aan het sportspreekuur. Voor behandeling heeft fysiotherapie Engelaar contracten met alle zorgverzekeraars. Jeugdspelers zijn goed verzekerd vanuit de basisverzekering en senioren vanuit het aanvullende pakket. Het eigen risico is niet van toepassing op de fysiotherapie. Aanmelding kan telefonisch of via WhatsApp.De fysiotherapeut stelt een diagnose en geeft advies. Ook kan er een echo gemaakt worden om de blessure beter in kaart te brengen. Wanneer nodig word er direct een behandelplan gemaakt.

  Heeft u vragen? of wilt u een afspraak maken? Bel 0314-725994 of App naar 06-22386612.

  Met vriendelijke groet, Leonie Engelaar, Sportfysiotherapeut MSc

  Lees hier de samenwerking tussen Engelaar Fysiotherapie en vv VIOD

 • Partners

 • Terborgse Wijncentrale

  Drankenhandel Terborgse Wijncentrale is meer dan alleen een drankengroothandel. Wij onderscheiden ons door de persoonlijke aandacht die we onze klanten geven, met een uitstekende service en een groot en breed assortiment aan bieren, fris, wijnen en gedestilleerde dranken. Wij denken graag met onze klanten mee en dankzij de korte lijnen en het directe persoonlijke contact, kunnen we snel leveren. Ook als het om speciale gevallen of wensen gaat; wij lopen graag die extra meters voor u.

  Breed assortiment: Met 3500 vierkante meter opslag voor de drankenhandel en nog eens 1700 vierkante meter voor de eindejaarsgeschenken, levert de Terborgse Wijncentrale al meer dan 25 jaar haar klanten op korte termijn een totaalassortiment. Hebben we het niet op voorraad? Dan zorgen we ervoor dat het zo snel mogelijk geleverd wordt.