• Onze Club

 • VIOD speelt haar wedstrijden op Sportpark Dichteren. Dit sportcomplex aan de zuidkant van Doetinchem is in de periode 2002-2003 aangelegd en telt vijf velden, waarvan vier natuurgrasvelden en 1 kunstgrashoofdveld. Er is ook een pannaveldje vlak naast het clubgebouw. Het kunstgrasveld en pannaveldje zijn in de zomer van 2013 aangelegd.

  Clubhuis met uitstraling
  Het clubhuis bestaat uit een ruime kantine van 400 vierkante meter, een bestuurkamer met schuifwand en 2 vergaderruimtes, een wedstrijdsecretariaat. Op de hoofdtribune is zitruimte voor 250 bezoekers. Op de staantribune is plek voor 350 toeschouwers. Aan de overzijde zijn in 2014 zitbanken aangebracht voor 40 personen.

  Op de benenverdieping zijn 14 kleedkamers, 3 materialenkamers en een Fysioruimte.

  Bestuur & Commissies
  Het hoofdbestuur is eindverantwoordelijk voor de vereniging en houdt zich voornamelijk bezig met beleidstechnische en algemeen bestuurlijke zaken.
  De overige bestuursleden zijn verantwoordelijk voor de aansturing van processen. De overige commissies worden genoemd in het volgend tabblad.

  Supportersvereniging
  Wilt u vv VIOD ook financieel steunen? Word dan lid van onze supportersvereniging. Meer info hierover zie tabblad Supportersvereniging.

   

  Faciliteiten
  Het beheer van de sportvelden en overigen faciliteiten valt onder Stichting Exploitatie Sportpark Dichteren, kortweg SESD. Voor meer informatie over onze sportfaciliteiten verwijzen wij u naar de SESD Sportpark Dichteren, voorzitter John Brands.

  Camera toezicht
  Op Sportpark Dichteren hangen sinds kort beveiligingscamera’s, zowel binnen als buiten. Er wordt bij wedstrijden gefotografeerd en gefilmd. Bezoekers van Sportpark Dichteren geven bij betreden van het sportpark automatisch toestemming hiervoor. Persfotografen dienen zich altijd vooraf te melden bij de organisatie. Zij kunnen zich niet beroepen op vergoedingen van foto’s die op het Sportpark zijn gemaakt, mocht VIOD deze foto’s willen gebruiken voor website of andere doelen.