• FACILITAIR

  Lex Meeuwsen is de coördinator, verantwoordelijk voor Facilitaire Zaken. Samen met Bennie Boesveld zorgt hij ervoor dat alle materialen en voorzieningen die nodig zijn voor trainingen en wedstrijden voor elkaar zijn. Belangrijke mensen voor de club, die veelal achter de schermen actief zijn. Onder facilitaire zaken vallen:

  • Materiaal- en kledingbeheer
  • Uitgifte consumptiemunten voor leiders/trainers
  • Sleutelbeheer
  • Sportparkzaken

  Lex en Bennie zijn rechtstreeks te bereiken op dit E-mailadres: KLIK HIER

  Materiaal- en kledingbeheer

  Bij VIOD zijn ruim 1.000 ballen per jaar in omloop. De wedstrijd- en trainingsballen en waterzakken worden uitgegeven en onderhouden door Facilitaire Zaken. Ben je een (trainings)bal kwijt of is deze beschadigd, meld het even bij deze materiaalbeheerders. Zij lossen het voor je op.

  LEES DE UPDATE HIERONDER

   

  Leiders/Trainers: Consumptiemunten aanvragen stuur een E-mail KLIK HIER

 • Update: Nieuwe groep vrijwilligers Facilitair

  Beste mede Viod’ers;

   

  Graag stellen wij ons even kort aan jullie voor.
  Wij hebben eind vorig jaar als ouders gehoor gegeven aan de oproep van de vrijwilligerscoördinatoren Ewald Hilferink en Peggy Chevalking om samen een vrijwillige bijdrage aan Viod te gaan leveren.
  Mede in het belang van een goede en plezierige toekomst van onze kinderen bij deze mooie club hopen wij dat nog meer “nieuwe” vrijwilligers binnen Viod ons gaan volgen.
  Vanaf 2019 gaan wij samen met Lex Meeuwsen (coördinator facilitaire zaken) en Bennie Boesveld (sportpark beheerder) de kleding en materiaal uitgifte en/of ruil verzorgen.
  Een belangrijke wijziging is dat we vanaf dit nieuwe jaar “de kleding en materiaal ruil en/of uitgifte” iedere maand gaan verzorgen op de 1-ste dinsdagavond en woensdagavond van 18.00 t/m 20.00 uur. Locatie; Viod kleedkamer 12.
  Op dinsdagavond 5 februari en woensdagavond 6 februari ben je beide avonden van harte welkom tussen 18.00 en 20.00 uur bij Viod om je kleding en materiaal te komen ruilen of te komen ophalen.
  Heb jij ook zin en tijd om onze gezellige groep iedere maand op één van de avonden een paar uurtjes te helpen laat het ons dan weten en stuur een mail naar; facilitair@vioddoetinchem.nl
  Of heb je verdere vragen over de uitgifte en/of ruil van kleding en materiaal stuur dan ook een mail naar; facilitair@vioddoetinchem.nl.
  Mocht je wel iets aan vrijwilligerswerk binnen Viod willen doen, maar liever op een ander gebied dan “facilitair ?
  Denk dan bijvoorbeeld aan; sponsorcommissie, kantinedienst, leider, trainer of scheidsrechter, mail dan naar; vrijwilligers@vioddoetinchem.nl


  Een vrijwilligers groet van,

  Clemens, Raben, Sander Kinnaer, Wilco Lensink, Jack Smiers, Marcel Chevalking, Danny Meurkes, John Hettelaar en Jarno Rengelink