• Wegwerkzaamheden Europaweg op schema

  13 apr 2021
 • De wegwerkzaamheden op de Europaweg, de belangrijkste aanvoerweg om op ons sportpark te komen, lopen op schema. Inmiddels hebben de twee rotondes vanaf de spoorlijn een totaal ander uiterlijk gekregen en het aanbrengen van het asfalt tot aan het TinQ benzinepomp is zo goed als volbracht.

  Vanaf het weekend van 15 mei wordt de route Liemersweg t/m de Sicco Mansholtweg vrijgegeven en kan men vanuit het centrum ons sportpark weer op de vertrouwde manier bereiken. Doorrijden t/m het pompstation is wel mogelijk.

  Fase 2 gaat in na het weekend van 15 mei.

  Afsluiting richting A18: Vanaf het tankstation TinQ tot en met de aansluiting van de toe- en afritten van de A18 wordt de weg verbreed en van nieuw asfalt voorzien. Ook worden de verkeerslichten op de kruising met de Bedrijvenweg – Kilderseweg vervangen. Ook de toe- en afritten van de A18 komen verkeerslichten. Deze weg is in beide richtingen afgesloten tot 16 juli.

  Onduidelijk is nog hoe men vanaf de A18 de wijk Dichteren kan bereiken. De Kilderseweg is door de afsluiting niet te bereiken. Op de website van de Gemeente Doetinchem staan routes via de afslag Wehl/Liemersweg. Of anders de afslag Gendringen/Centrum Doetinchem. Via de John F Kennedylaan, door het centrum naar de Liemersweg.

  wordt vervolgd!

  De rotonde vanaf de inrit naar Katjesbos/De Ketting

   

   

  Situatie voor het pompstation TinQ. Per 15 mei (tot 16 juli) wordt hier de weg in beide richtingen afgesloten.

   

  Vier baansweg richting het spoor/centrum