• Weer 4 nieuwe bordsponsoren

  31 okt 2020
 • De afgelopen periode heeft de sponsorcommissie van VIOD de zoektocht naar nieuwe sponsoren vervolgd. En met succes! Twee nieuwe bordsponsoren heeft deze commissie mogen verwelkomen en twee huidige sponsoren hebben het sponsorcontract verlengd.

  door John van der Kamp

  Nieuw zijn de bedrijven Gebr. van Beek uit Wehl en InterVat uit Doetinchem, die zich hebben aangesloten als bordsponsor bij v.v. VIOD. Uitvaartzorg Kremer en Hans Dik Tegelzetbedrijf hebben het bestaande contract verlengd. Zowel voetbalvereniging VIOD als de sponsorcommissie zijn erg content met het behaalde resultaat.

  Als eerste stellen wij u voor:

  Gebr. van Beek uit Wehl, de betrouwbare partner in verse en diervriendelijke consumptie-eieren voor grootwinkel­bedrijven en pluimveehouders.

  Na de start in 1960 is ondanks de groei en omvang,de Van Beek Group nog steeds een trots en onafhankelijk familiebedrijf, waar persoonlijk benadering centraal staat.

  De van Beek Group bestaat intussen uit 6 gespecialiseerde bedrijven in Nederland en Duitsland. Ieder bedrijf heeft zijn eigen expertise op het gebied van eieren en eiproducten. In het jaar 2000 heeft de Van Beek Group de Belgische Lodewijckx Groep overgenomen. Lodewijckx heeft een sterke positie opgebouwd op de groeiende foodservicemarkt in Noordwest Europa en de Belgische retailmarkt.

  Momenteel staat de derde generatie aan het roer en de vierde generatie is eveneens werkzaam binnen het bedrijf. Het hoofdkantoor is nog steeds in Wehl gevestigd.

  Voor onze jeugdige leden vanaf 15 jaar die een zakcentje willen verdienen heeft Gebr. van Beek diverse vacatures beschikbaar.

  Foto: André Hermsen reikt Robert Harmsen van Gebr. van Beek een bloemetje aan als dank voor de sponsorovereenkomst.

 • Nieuw als bordsponsor verwelkomen wij InterVat uit Doetinchem.

  InterVat is gevestigd aan de Koopmanslaan 27a in Doetinchem en is het adres voor BTW teruggave, BTW Advies en BTW Validatie.

  Zakendoen over de grens, waar beginnen we aan?

  Heeft u belastbare leveringen in het buitenland? Of heeft u veel BTW betaald in het buitenland? InterVAT in Doetinchem kan u helpen met de BTW Compliance en BTW teruggave.

  Fiscale vertegenwoordiger nodig?

  InterVAT levert diensten voor fiscale vertegenwoordiging of een lokale agent binnen de EU.

  Foto: André Hermsen reikt Mutherem Kose van InterVat een bloemetje aan als dank voor de sponsorovereenkomst.

 • Onlangs heeft Uitvaartzorg Kremer het sponsorcontract verlengd.

  Dennis Kremer, geboren en getogen Achterhoeker, heeft na een aantal jaren in de uitvaartbranche te hebben gewerkt, een eigen uitvaartonderneming opgezet.

  "De reden dat ik het tijd vond om zelfstandig aan het werk te gaan heeft o.a. te maken met de aandacht voor de nabestaanden. Mijn visie over hoe de begeleiding en advisering in een uitvaart zou moeten zijn kan ik nu naar eigen inzichten en opgedane ervaring verzorgen. En dit alles op een betrouwbare en respectvolle wijze naar de overledene en de nabestaanden. Ik spreek de taal en ken onze gebruiken. Iets dat door families zeer op prijs wordt gesteld. Wat bij mij hoog in het vaandel staat zijn “eerlijke” prijzen. Sinds september 2014 ben ik gestart onder de naam Uitvaartzorg Kremer".

  Uitvaartzorg Kremer, betrokken & betrouwbaar.

  Foto: André Hermsen reikt Dennis Kremer een bloemetje aan als dank voor de sponsorovereenkomst.

 • Tegelzetbedrijf HANS DIK is al jaren sponsor van VIOD en heeft voor het nieuwe voetbalseizoen het bordsponsorcontract met 3 jaar verlengd.

  Tegelzetbedrijf Hans Dik is een allround tegelzetbedrijf in Doetinchem. U kunt bij ons terecht voor complete badkamer/toilet renovaties, tegelvloeren en stucwerk. Wij voeren klussen uit in de wijde omgeving van Doetinchem. Dat maakt ons tot hét tegelzetbedrijf voor de Achterhoek en de rest van Gelderland.

  "Wij zorgen graag voor goede afspraken. Onze offertes hebben daarom een duidelijke opgave van werkzaamheden en prijzen. We zijn ook altijd bereid de offerte toe te lichten. Daarnaast krijgt u voor we beginnen een helder werkschema met een tijdpad. Zo weet u altijd waar we zitten in het (ver)bouwproces".

   

  Foto: André Hermsen reikt Hans Dik een bloemetje aan als dank voor de sponsorovereenkomst.