• Week van de Scheidsrechter

  3 okt 2019
 • Ook dit jaar vindt de 'Week van de Scheidsrechter' weer plaats. Een sport breed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de scheidsrechter centraal staat. 

  Ook bij VIOD worden de scheidsrechters extra bedankt:

  Van zaterdag 5 tot en met zondag 13 oktober bedanken we gezamenlijk onze scheidsrechters voor hun waardevolle inzet. Zij zetten zich wekelijks door weer en wind voor ons in en mogen wel eens in het zonnetje worden gezet. De scheidsrechters zijn van groot belang voor het voetbal. Of het nu een voetbalouder is, een verenigingsscheidsrechter of een KNVB-official, zij maken het mede mogelijk dat jij elke week van je sport kan genieten.

  Hoe groot of klein je gebaar ook is, jouw waardering geeft de scheidsrechter de energie en motivatie om er volgende week weer te staan. Zonder scheids geen wedstrijd!

  Heb je als team inspiratie nodig?
  – Overhandig b.v. een lekkernij
  – Verras de scheids met een leuke traktatie
  – Geef de scheids voor of na de wedstrijd een oorverdovend applaus
  – Trakteer de scheids na de wedstrijd op een drankje

  Gaat jouw team ook iets (kleins) doen voor de scheids? Laat het ons weten en we delen het op onze Social Media. Maak een leuke foto* en wij zorgen ervoor dat iedereen in Doetinchem en omstreken ziet dat jullie team een extra waardering heeft gemaakt naar de scheidsrechter.

  Wij wensen iedereen een fijne en sportieve "Week van de Scheidsrechter"!

   

  * Stuur je foto, hetzij aangevuld met een tekst, naar: webmaster@vioddoetinchem.nl