• VIOD is op zoek naar clubscheidsrechters

  9 mrt 2021
 • Het is iedere week weer een puzzel om op elke wedstrijd een scheidsrechter te plannen. Door het verschuiven van aanvangstijdstippen van wedstrijden en doordat scheidsrechters soms 2 wedstrijden op een dag fluiten, is het tot nu toe elk weekend weer gelukt om de planning sluitend te krijgen. Maar het aantal scheidsrechters houdt niet over. We zijn daarom op zoek naar versterking van ons scheidsrechterskorps.
   
  Wie zoeken we?
  We willen scheidsrechters die o.a. junioren O17, O19 en senioren (zowel zaterdag als zondag) kunnen fluiten. Dit kan jij zijn, maar misschien heb je wel een broer/zus, neef/nicht, buurman/buurvrouw of bijvoorbeeld een collega die wel eens gezegd heeft (weer) wedstrijden te willen gaan fluiten. Elke scheidsrechter is er één. Ook zijn we blij met elke jonge scheidsrechter die wil gaan fluiten, dus mocht je een neefje, nichtje, buurjongetje of buurmeisje hebben die gek is van voetbal en die een het aandurft om te gaan fluiten dan mag hij/zij zich ook graag melden.
   
  Vergoeding (van VIOD):
  Voor het fluiten van een junioren wedstrijd ontvang je € 10,- en een consumptiebon.
  Voor het fluiten van een senioren wedstrijd ontvang je €15,- en een consumptiebon.
   
  Opleidingen:
  Een opleiding volgen is niet verplicht, maar mocht je dit willen dan is de opleiding tot verenigingsscheidsrechter de eerste stap. De opleiding bestaat uit een viertal avonden van 3 uur. De opleiding bestaat uit een deel theorie en een deel praktijk. De kosten hiervoor bedragen rond de € 95,-, maar deze worden door VIOD vergoed. Mocht je interesse hebben of je wilt aanvullende informatie dan horen wij dit graag van je.