• Voor alle jeugdteams rolt de bal weer!

  30 apr 2020
  |
  • 0
 • Gisteren viel de eer aan onze allerjongsten leden en vanavond rolde de bal voor nog meer jeugdteams van VIOD.

  door John van der Kamp

  Het team van JO13-1 kon niet wachten om de wekelijkse training te gaan hervatten. Het team van JO9-1 en JO9-3 rende hier direct achteraan. De meeste spelertjes gierden het uit van plezier toen ze voor het eerst sinds weken weer het veld van VIOD mochten betreden. Leuk om te zien. Maar ook de trainers van de jeugdafdeling stonden te popelen om na de lockdown periode weer hun kennis over te brengen en de jeugd van VIOD het naar het zin te maken en de fijne kneepjes van het voetbal over te brengen.

  Trots kunnen we zijn op de toezichthouders die voor onze vereniging alles in goede banen leiden en zij volgen de adviezen van de KNVB en Sportservice Doetinchem op tot in de puntjes. Gewerkt wordt volgens het protocol dat hiervoor is vastgelegd en hoe goed is het om te zien dat iedereen veel begrip toont voor de huidige situatie en dat ook de ouders hier volledig aan meewerken. De kinderen worden gebracht en gehaald volgens de richtlijnen die hiervoor staan. Dit verloopt vlekkeloos en zij worden bedankt door de verantwoordelijken van de jeugdafdeling voor hun begrip.

  Om de ouders, maar ook voor de opa's en oma's, een beeld te geven wat er op het trainingsveld gebeurd tijdens een training van hun zoon, dochter of kleinkind een tal van foto's van deze avond.

  Meer foto's van de trainingen zijn terug te vinden op onze FACEBOOK.