• Voetbalseizoen 2020-2021 krijgt vorm

  7 jul 2020
 • VIOD start in het nieuwe voetbalseizoen 2020-2021 met maar liefst NEGEN seniorenteams op zondag en twee seniorenteams op zaterdag. Op zaterdag start wederom het VIOD Vrouwenteam 1.

  Op de vrijdagavond spelen twee 35+ teams en één 45+ team. VIOD heeft dit jaar twee zaalteams. Zij spelen hun wedstrijden op de vrijdag- en maandagavond.

  JUNIOREN: In het seizoen 2020-2021 gaat de jeugdafdeling met elf juniorenteams van start, waarvan het Meisjesteam MO15-1.

  PUPILLEN: Met 21 pupillenteams en een groep jongste leden, die onder de naam HMQ-groep op zaterdagmorgen onderling wedstrijdjes spelen is het aantal onder onze jongste leden. De HMQ groep traint 1x keer per week op de woensdagmiddag.

  Wel of geen beker wedstrijden? De KNVB geeft binnenkort het schema vrij.

  Ten opzichte van afgelopen seizoen zijn er drie opmerkelijke wijzigingen.  

  <

  1. De senioren in de B-categorie spelen slechts één bekerwedstrijd en de winnaar gaat door naar de volgende ronde.
  2. Alle jeugdspelerskrijgen door de KNVB een index toegewezen. De index is gebaseerd op de resultaten van wedstrijden die het afgelopen seizoen zijn gespeeld. In een bondsteam worden alle indexen van spelers bij elkaar opgeteld. Het totaal wordt gebruikt bij de indeling van de tegenstanders.
  3. De pupillen (JO8 t/m JO12) hebben géén bekerwedstrijden. Het voetbalseizoen van de pupillen wordt verdeeld in vier fases. De eerste fase bestaat uit vier wedstrijden. De tweede fase begint na de herfstvakantie. De pupillen teams worden dan opnieuw ingedeeld en ze spelen dan zeven wedstrijden.

  Binnenkort meer nieuws.

  TEAMPAGINA's:

  Voor alle teams zijn de teampagina's ingericht voor het nieuwe voetbalseizoen. De oude teamfoto's zijn verwijderd en het is wachten op de nieuwefoto's.

  TEAMFOTO's:

  VIOD 2 bijt de spits af, zij hebben al een fotosessie gemaakt met hun sponsors en de nieuwe selectie op beeld vastgelegd. Hieronder de foto's.

  De teammanagers kunnen de teamfoto's toesturen naar de webmaster.

  PROFIELFOTO's:

  Tot 1 november is het nog mogelijk zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via  de Voetbal.nl-app. Dit geldt voor alle zaal- en veldvoetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 13 en ouder. Het hoeft niet een officiële pasfoto te zijn. Belangrijk is dat in alle redelijkheid verwacht kan worden dat de scheidsrechter het een goedgelijkende foto vindt. Geen zijaanzichten, geen gezichten van te grote afstand en geen petjes of zonnebrillen. En zorg voor een foto met voldoende contrast. Neem niet het risico dat de scheidsrechter je identiteit niet kan vaststellen.

  Geen goede foto = niet voetballen!

   

  De profielfoto moet aan de volgende eisen voldoen:

  1. Een duidelijke normale (pas)foto
  2. Je moet er alleen opstaan
  3. Geen zij-aanzichten
  4. Geen gezichten van grote afstand
  5. Geen petjes, haardoek en zonnebrillen
  6. geen drukke achtergrond
  7. geen actie-foto
 • DE EERSTE TEAMFOTO is BINNEN !!