• VIOD zoekt enthousiaste vrijwilligers voor de sponsorcommissie

  25 jan 2024
 • VIOD bruist van energie en ambitie, en we zijn op zoek naar gepassioneerde vrijwilligers die willen bijdragen aan de groei van onze club! Specifiek zoeken we enthousiaste leden voor onze sponsorcommissie, die een cruciale rol spelen in het professionaliseren en versterken van onze sponsoractiviteiten.
   
  Waarom deelnemen aan de sponsorcommissie bij VIOD?
   
  Als lid van de Sponsorcommissie krijg je de kans om:
   
  1. 🀝 Beheer en behoud van huidige sponsoren: Draag bij aan het behoud van onze gewaardeerde sponsoren en zorg voor een sterke, duurzame relatie.
    
  2. πŸš€ Bedenken en ontwikkelen van acties: Laat je creativiteit de vrije loop en bedenk spraakmakende acties die onze sponsoren betrekken en enthousiasmeren.
    
  3. 🌐 Professionaliseren van de VIOD LinkedIn pagina en sponsorsectie op de website: Geef onze online aanwezigheid een boost door de LinkedIn pagina en de sponsorsectie op de website professioneel te beheren.
    
  4. 🌈 Uitbreiden van het sponsorbestand: Ga de uitdaging aan om ons sponsorbestand te vergroten, inclusief borden, kleding en andere mogelijkheden.
    
  5. πŸ“’ Effectieve communicatie: Onderhoud contacten met sponsoren, leveranciers, VIOD-facturering, het onderhoudsteam, de kledingcommissie, en onze mediamensen.
    
  6. 🀝 Maximale ondersteuning van het bestuur: Houd een korte lijn met het bestuur. Zij garanderen maximale ondersteuning bij het uitvoeren van eerdergenoemde taken.

  Hoe kun jij meedoen?

  Heb jij een passie voor het onderhouden van interne en externe relaties? Heb je een groot zakelijk netwerk in Doetinchem en omgeving of wil je jouw netwerk uitbreiden? Ben jij de creatieve geest die onze sponsoractiviteiten naar nieuwe hoogten kan tillen? Dan willen we jou graag in ons team!
   
  Stuur een e-mail naar AndrΓ© Hermsen (voorzitter@vioddoetinchem.nl) voor het maken van een afspraak. Samen kunnen we VIOD laten groeien!