• VIOD verlengt samenwerking met Gelderse Keeperschool

  22 jan 2024
 • VIOD gaat een samenwerking aan met Edwin Susebeek van de Gelderse Keepersschool (GKS). Deze samenwerking is een mijlpaal in onze inzet voor ontwikkeling van onze jeugdkeepers. GKS heeft VIOD bijgestaan bij het ontwerpen van een doelgericht jeugdkeepers-plan, wat de basis zal vormen voor verdere groei van onze keepers.
   
  Deze samenwerking legt de nadruk op actieve kennisdeling tussen VIOD's keeperstrainers, Dennis de Jong en Gijs Lensink, en GKS' Edwin Susebeek. De synergie tussen traditionele en geavanceerde trainingsmethoden belooft een verrijking van onze keeperstraining.
   
  Ambitieuze keepers kunnen hun ontwikkeling nu ook naar een hoger niveau tillen bij GKS, bovenop de reguliere VIOD-training. Zij kunnen zich via www.gelderse-keepersschool.nl inschrijven voor aanvullende trainingen en begeleiding.
   
  Met deze samenwerking zetten we in op niet alleen technische verfijning, maar ook op het vergroten van het plezier in het keepersvak, met als einddoel de ontplooiing van onze jeugdkeepers. We kijken uit naar de resultaten van deze gezamenlijke inspanning.