• VIOD talenten komend seizoen naar De Graafschap

  20 jun 2021
 • Ook in het afgelopen seizoen hebben de scouts van De Graafschap de weg naar Sportpark Dichteren gevonden. Drie talenten - Arif Tanir (6), Bruno Valerjev (7) en Daryl Chevalking (12) - zullen begin augustus starten met hun carierre bij De Graafschap

  Daryl Chevalking maakt volgend zijn seizoen zijn opwachting in de JO13-1 van De Graafschap. Daryl speelt al sinds de jongste jeugd bij VIOD. Op vijfjarige leeftijd is Daryl gestart bij de toenmalige RABO-cup. Vervolgens deed Daryl de F11 - F4 - JO9-1 - JO11-4 - JO11-1 en JO13-1 aan. Daryl speelt het liefst op 8 (mid-mid) en kijkt graag naar zijn voorbeeld Frenkie de Jong. Ooit hoopt hij te spelen in het eerste van - zijn favoriete club - De Graafschap en hoopt hij een WK te mogen spelen.

  Bruno Valerjev maakt volgend seizoen zijn opwachting in de JO9 van De Graafschap. Bruno heeft inmiddels twee jaar gespeeld bij de HMQ Cup van VIOD. Hij is een echte aanvaller en kijkt graag naar zijn favoriete spelers Memphis Depay en Cristiano Ronaldo. Zijn favoriete speler bij De Graafschap was het afgelopen seizoen Rody de Boer. Bruno gaat met plezier naar basisschool Dichterbij en hoopt in de toekomst profvoetballer te worden.

  Arif Tanir is de derde telg uit de familie die de stap naar De Graafschap zet*. Nadat zijn broers Musa en Ensar hem al voorgingen, is het nu de beurt aan Arif. Arif is binnen VIOD begonnen bij de HMQ Cup. Volgend seizoen start hij - net als Bruno - in de JO9 van De Graafschap. Arif is fan van Christiano Ronaldo, alhoewel de poster van zijn broer Ensar zijn kamer siert.

  VIOD wenst Daryl, Bruno en Arif veel succes en plezier toe bij De Graafschap!

  * Binnenkort volgt een portret van de getalenteerde broertjes Tanir op deze site.