• VIOD sluit Trainingskamp met overwinning af

  9 jan 2020
 • Op de dag van het vertrek van VIOD stond er nog een oefenwedstrijd op het programma als afsluiter van het Trainingskamp 2020 in Marbella. Tegenstander in het stadion Francisco Muñoz Pérez was vierde klasser vv TWENTHE uit Goor. Het mooie stadion, dat genoemd is naar een oud-speler van Real Madrid en Valencia, is geboren in Estepona en sloot in 1993 zijn voetbal carriere af bij de plaatselijke voetbalclub CD Estepona FS.

  door John van der Kamp

  VIOD begon vanaf het beginsignaal met een hooog tempo en zette tegenstander vv TWENTHE vast hun eigen helft. Het openingsdoelpunt door Mike Severs viel na zeven minuten. De 2-0 kwam wat gelukkig tot stand. Uit een corner viel de bal tegen een TWENTHE-verdediger aan en verdween in het doel. De 3-0 ruststand werd gescoord door Victor Steinhauer, na een assist van aanvoerder Jorn Eijkelkamp.

  In de tweede helft een aantal nieuwe spelers binnen de lijnen. Lex Overbeek scoorde fraai het vierde VIOD-doelpunt, maar direct daarna scoorde club uit Goor tegen. Een vrije trap werd onvoldoende door de VIOD-verdediging weggewerkt en bij de 2e paal wist TWENTHE-aanvaller Robin Slaghuis de eerste treffer voor zijn club op Spaanse bodem op zijn naam te zetten (4-1).

  Een paar minuten hierna werd de marge weer op vier gezet. Wederom een eigen doelpunt, maar de credits gaan wel naar Thomas Jansen en Cas van Wezel. De voorzet van Thomas Jansen op Cas van Wezel werd bij de eerste paal door een TWENTHE-verdediger in eigen doel geschoten. Eindstand 5-1.

  Hieronder de video

  Samenvattig van deze oefenwedstrijd: (KLIK HIER)