• VIOD Salsa Open (7x7) Toernooi – Als het gaat om sportief verbinden
  17 juni 2023

  In 2022 heeft het 1e VIOD Salsa Toernooi plaatsgevonden in een onderlinge club competitie voor de O19 en senioren teams. In 2023 willen we het succes herhalen en het toernooi open stellen voor een breed deelnameveld. Dit jaar hebben we besloten een goed doel te omarmen, namelijk Stichting Taai.
  Aanmelden voor 31 mei 2023 via: https://www.tournify.nl/live/viod-salsa-open.

  Vooruitgang Is Ons Doel
  Onze kernwaarden zijn; Plezier, trots, Vooruitgang, Saamhorigheid
  VIOD is een vereniging waarin op basis van onderlinge waardering, in een omgeving van normen en waarden, talentvolle voetballers zich maximaal kunnen ontwikkelen, maar waar ook recreatieve spelers met plezier kunnen voetballen en waarbij sportief gedrag, respect voor de ander en voetbalplezier voorop staan.
  Dit willen we tijdens dit toernooi ook aan het deelnemersveld en toernooi-bezoekers laten zien. Ook niet-leden zijn dus van harte welkom. VIOD zit vol ambitie en we zijn trots op de club.

  Stichting Taai en VIOD
  Stichting Taai is een stichting die zich inzet voor mensen met taaislijmziekte. Taaislijmziekte is een ongeneeslijke ziekte die vooral de longen en de spijsverteringsorganen aantast. Doordat er veel verschillende mutaties zijn is het lastig om een medicijn te ontwikkelen. Daarom is wetenschappelijk onderzoek van groot belang. De levensverwachting van mensen met deze ziekte is tussen de 40 en 45 jaar. De medische wetenschap is keihard bezig met het vinden van HET medicijn… er worden stappen gezet… maar helaas is geld de grote speler en tikt de tijd verder.

  VIOD is erg blij met de samenwerking met Stichting Taai, om zo een steentje bij te dragen in het wetenschappelijk onderzoek naar betere behandeling en uiteindelijke genezing van deze ziekte.
  Een deel van de toernooi opbrengsten gaan daarom ook naar Stichting Taai!!

  Wanneer; Zaterdag 17 juni 2023
  Voor wie; Bedrijven Teams (sponsoren), Straat Teams, Vrienden Teams, Familie Teams, Vrouwen Teams, Gemengde Teams die VIOD en Stichting Taai een warm hart toedragen en gewoon gezellig bezig willen zijn. Uiteraard is het niet verplicht om lid te zijn, dus ook niet-leden mogen meedoen!

  Categorieën;
  - Prestatief We zijn een sterren team met veel voetbal gochme en ervaring. We spelen
  iedereen van de mat.
  - Sportief We zijn gewend een balletje te trappen, wij zijn het team dat vanaf de zijlijn
  weet hoe voetbal gespeeld moet worden.
  - Recreatief We kunnen er niets van, maar gaan het proberen voor de gezelligheid. Soms
  struikelen we over de bal, maar dat zal onze pret niet drukken.

  Toernooi opzet;
  - We spelen een breed opgezet 7x7 toernooi op ½ veld, met reguliere KNVB regels.
  - Poule indeling op categorie o.b.v. aanmelding, we hopen ook een dames poule in te kunnen richten.
  - Er zal een loting plaatsvinden met fantastische prijzen. De volledige opbrengst van deze loting gaat naar Stichting Taai, dus twijfel niet en koop je lootjes!
  - Ook zullen er op deze dag verschillende eet en drink mogelijkheden aangeboden worden.

  Loting
  Om zo veel mogelijk geld op te halen voor Stichting Taai zal er een verloting georganiseerd worden.
  We zijn natuurlijk al volop bezig om prijzen regelen, maar uw hulp in de vorm van een bijdrage kan natuurlijk erg helpen. Meldt u bij toernooicommissie@vioddoetinchem.nl voor een sponsor bijdrage.

  Gezellige afsluiting;
  We sluiten het toernooi vanzelfsprekend af met de prijsuitreiking. Aansluitend zorgen we voor een gezellige 3e helft, waarin plezier en saamhorigheid samenkomen, onder het genot van een hapje, drankje en muziek (met DJ).

  Toernooisponsor
  Dit toernooi is mogelijk gemaakt door  Tap & van Hoff notarissen.

  Inschrijving en aanmelding;
  Schrijf je in uiterlijk vóór 31 mei 2023. We vragen een teambijdrage van EUR 50,-. Een deel van deze opbrengsten gaan uiteraard naar Stichting Taai en hou er rekening mee want VOL=VOL!

  Meld je aan met je eigen team via aanmelding Tournify: https://www.tournify.nl/live/viod-salsa-open.