• VIOD JO15-1 speelt de finale van de Achterhoek Cup tegen stadgenoot DZC

  24 jun 2024
 • Voor het tweede jaar op rij staat VIOD JO15-1 in de finale van de Achterhoek Cup. Dit jaar nemen zij het op tegen plaatsgenoot DZC JO15-1 in een spannende strijd om de felbegeerde beker. De finale vindt plaats op zaterdag 29 juni aanstaande, aanvang 10.00 uur, en is gratis toegankelijk.

  Onder leiding van trainer Mark Baten heeft VIOD JO15-1 een prima seizoen achter de rug in de 6e Divisie. In de Achterhoek Cup wisten ze FC Zutphen, De Graafschap/MVAA MO16-1, SJO AZSV-AD’69, SC Varsseveld, PAX en Concordia Wehl te verslaan wat hen wederom naar de finale heeft gebracht. De jongens zijn vastbesloten om hun harde werk van het afgelopen seizoen te bekronen met de felbegeerde beker.

  De finale wordt gespeeld op Sportpark Dichteren, de thuisbasis van VIOD. De spelers van VIOD JO15-1 hopen op een grote opkomst van het thuispubliek. De steun van onze achterban kan een doorslaggevende factor zijn in deze belangrijke wedstrijd.

  Trainer Mark Baten spreekt zijn vertrouwen uit in het team: "De jongens hebben het hele seizoen hard gewerkt en ik ben trots op hun prestaties. We kijken uit naar een spannende wedstrijd tegen DZC JO15-1 en hopen op veel support in deze derby."

  Kom dus allen naar Sportpark Dichteren en moedig VIOD JO15-1 aan in hun strijd om de Achterhoek Cup!