• VIOD doet een uur goed mee maar verliest met 4-0

  30 aug 2020
  |
  • 0
 • Gisterenmiddag stond voor VIOD de eerste officiële wedstrijd op het programma van dit nieuwe voetbalseizoen. Met de bus was men afgereisd naar Vriezenveen voor de 1e bekerwedstrijd tegen DOS'37.

  Het begin van de wedstrijd was rommelig van beiden kanten en de 0-0 bij rust was ook een terechte tussenstand. Ruim een uur kon VIOD goed tegenstand bieden, maar moest in het laatste deel van de wedstrijd 4 tegentreffers incasseren. Net daarvoor had het trainersduo van DOS`37 Jeroen Niks en Peter Knobbe drie verse spelers ingebracht en dit leverde direct resultaat op. Invaller Maarten Slomp zette de openingstreffer op zijn naam (1-0). Ook na de tweede wisselblok met twee nieuwe spelers voor de thuisclub was het direct weer raak. Nu wordt de bal uit een corner hard binnengekopt door centrale verdediger Martijn Olde Olthof (2-0).

  In de resterende minuten weet de zaterdag 2e klasser nog tweemaal te scoren. Invaller Menno Kamphuis is de doelpuntenmaker van zowel de 3 als 4-0.

  VIOD vervolgt a.s. dinsdag het programma met een oefenwedstrijd tegen Sportclub Lochem. Zaterdag wacht de 2e bekerwedstrijd, dan komt ASC`62 op bezoek. Deze club uit Dalfsen verloor gisteren de bekerwedstrijd tegen FC Suryoye Mediterraneo met 2-1.

   

   Poule stand:

  1. DOS '37          1  3   4-0

  2. FC Suryoye    1  3   2-1

  3. ASC `62         1  0   1-2

  4. VIOD              1  0    0-4

  Foto's Jeroen Tempert (DOS`37)