• VIOD breidt samenwerking met Engelaar Fysiotherapie uit

  11 sep 2022
 • Vanaf 27 september is er iedere dinsdag van 18.30-19.30 uur een sportspreekuur voor alle jeugdspelers van VIOD. Engelaar Fysiotherapie en VIOD hebben al een jarenlange samenwerking voor de selectie van VIOD 1. Vanaf nu kunnen jeugdspelers ook gebruik maken van de begeleiding van Fysiotherapie Engelaar. Hoe gaat het in zijn werk:
   
  1. Je hebt een blessure opgelopen tijdens een wedstrijd of training.
  2. Bel 0314-725994 of app naar 06-30288621 met de vraag of je een afspraak kunt maken voor het eerstvolgende sport spreekuur.
  3. Je krijgt een bevestiging vanuit de praktijk voor een datum en tijd voor een kosteloze afspraak voor diagnose en advies.
  4. Meld je op de afgesproken tijd en datum in de medische ruimte bij VIOD naast kleedkamer 1
  5. Fysiotherapeut Stefan Groot Jebbink zal de klacht beoordelen en samen met jou een plan van aanpak bespreken. De trainer kan hierbij betrokken worden waar nodig.
  6. Misschien kan je het af met rust en wat adviezen, maar soms is er een behandeltraject op de praktijk nodig om de klachten (sneller) te verhelpen. In dat geval vergoedt de zorgverzekering het traject bij spelers <18.
  7. Je bent zo snel mogelijk weer trainings- en wedstrijdfit! Ook krijg je oefeningen en adviezen mee om op lange termijn ook fit te blijven.
   
  Engelaar Fysiotherapie en VIOD wenst iedereen veel voetbalplezier en een blessurevrij seizoen!