• VIOD 2 wint Voetbalquiz voor senioren

    4 apr 2021
  • VIOD 2 heeft woensdag 31 maart jl. de online VIOD Voetbalquiz gewonnen. Len Derks (VIOD 1) werd de VIOD Voetbalquiz Master. 

    Nu de senioren na maanden 'thuis zitten' weer het veld op mochten, heeft de activiteitencommissie gemeend de voetballers niet koud het veld op te laten gaan en een warming up te organiseren in de vorm van een online VIOD Voetbalquiz. Tijdens deze Voetbalquiz werd indivueel en als team tegen elkaar gestreden. De individuele hoofdprijs was een kratje bier. De hoofdprijs voor het winnende team was een BBQ bij VIOD.  

    De quiz bestond uit verschillende rondes, waaronder een tweetal VIOD-rondes met vragen uit het verleden (dank aan onze archivaris August van Onna!), een Oranje-ronde en een Champions League ronde. De rondes werden afgewisseld met 'balletje balletje'. Voor aanvang van de VIOD Voetbalquiz werden door de activiteitencommissie ruim 200 goodiebags samengesteld en uitgedeeld.

    De activiteitencommissie feliciteert de winnaars van deze gezellige avond en dankt haar sponsoren IntersnackQuizplezier.nl, AH Aalten en de supportersvereniging VIOD voor het beschikbaar stellen van de goodybags en prijzen!