• VIOD 2 KAMPIOEN EN PROMOVEERT NAAR RES. HOOFDKLASSE

    12 mei 2024
  • In de afgelopen twee jaar heeft VIOD 2 al indruk gemaakt in de reserve eerste klasse. Twee keer op rij werd de nacompetitie bereikt, maar helaas bleef de felbegeerde promotie uit. De doelstelling voor dit seizoen was dan ook glashelder: promoveren!

    Afgelopen zondag was het eindelijk zover. In de laatste wedstrijd van het seizoen werd, na een zenuwachtig begin, net voor rust de ban gebroken. Rico Cancian zorgde voor een 1-0 voorsprong bij rust. In de tweede helft verdween de spanning en wisten ook Colin de Groot, Dylan Evers, Sergio Poel en Huub Oosterink het net te vinden. Net voordat de scheidsrechter voor de laatste keer floot, wist OBW nog een doelpunt te maken, maar dat mocht de pret niet drukken. De mannen van Jos Hulzink en Jurgen Geerts sloten de wedstrijd af met een overtuigende 5-1 overwinning en kroonden zich tot kampioen van de reserve eerste klasse.

    Dit kampioenschap markeert een historisch moment voor VIOD 2, aangezien ze voor het eerst in de geschiedenis van VIOD zullen uitkomen in de reserve hoofdklasse.