• Vanaf maandag verkeershinder naar ons sportpark

  13 mrt 2021
 • Op 15 maart 2021 wordt gestart met de verdubbeling van de rijstroken op de Europaweg, een belangrijke weg naar ons sportpark op Dichteren.

  Tot 14 mei is er verkeershinder om ons sportpark te bereiken.

  Kom je met de AUTO?: Dan omrijden via tijdelijke weg! zie routekaart.

  Fietsers via route naar tunnel, om onderdoor de Europaweg te fietsen.

   

  Iedere dag maken er circa 22.000 motorvoertuigen gebruik van deze Europaweg. Om de doorstroming te verbeteren werken provincie Gelderland, Rijkswaterstaat en de gemeente Doetinchem samen om bijna het volledige tracé te verdubbelen. Verbetering van de Europaweg is noodzakelijk: de verkeersdruk neemt de komende jaren alleen maar toe. Bij het ontwerp voor de Europaweg zijn verkeersveiligheid en doorstroming het uitgangspunt.

  Medio half maart starten zij met het werk. Voor dit werk is verkeershinder helaas onvermijdelijk. De Europaweg is één van de belangrijkste invalswegen van Doetinchem en de aanpassingen zijn ingrijpend. Tijdens de werkzaamheden blijven alle woningen en bedrijven bereikbaar, ook ons sportpark aan de Sicco Mansholtweg.

  Digitale informatiebijeenkomst

  Wilt u meer weten wat u te wachten staat tijdens deze verbetering van de Europaweg, dan kunt op dinsdag 16 februari 2021 een digitale bijeenkomstvolgen via een livestream. KLIK HIER

  Meer informatie betreffende de verdubbeling van de rijstroken op de Europaweg: KLIK HIER

   

   

 • ROUTEKAART: Omrijden via Kilderseweg