• Vacature: trainer VIOD 2 (seizoen 2023-2024)

  11 jan 2023
 • v.v. VIOD Doetinchem, spelend op sportpark Dichteren in Doetinchem, is voor het nieuwe seizoen 2023/2024 op zoek naar een enthousiaste trainer (in het bezit van UEFA C) voor het tweede elftal (senioren).
   
  Op dit moment speelt het 2e elftal in de (reserve) eerste klasse op zondag. Het team kenmerkt zich als een ervaren stabiele groep, waar geregeld talenten uit de eigen jeugd (JO19-1) aan worden toegevoegd. Ook spelers uit de eerste selectie maken geregeld hun minuten in het 2e team, bijvoorbeeld op de weg terug na een lange afwezigheid door een blessure.

  Het takenpakket van de trainer omvat o.a. de verzorging van 2 trainingen per week (dinsdag en donderdag) en de begeleiding van het team op de zondagochtend. We zoeken iemand die de balans kan vinden tussen het ontwikkelen van spelers én het team, maar ook wil presteren. Plezier, trots, saamhorigheid en vooruitgang, de kernwaarden van VIOD, spelen hierbij een belangrijke rol. Verder maakt de trainer deel uit van het technisch hart van VIOD, waarbij de trainer(s) van de eerste- en tweede selectie én JO19-1, veelal op een trainingsavond, samen de ontwikkeling van de teams en de selecties van het aanstaande weekend bespreken.
   
  VIOD is een club die vooruit wil (Vooruitgang Is Ons Doel) en bouwt vanuit de jeugdopleiding momenteel aan een sterk fundament voor de toekomst. Hierbij hebben we de ambitie dat ons eerste elftal structureel uitkomt in de tweede klasse, ons tweede elftal in de reserve eerste klasse, zo niet hoofdklasse en dat de selectieteams in de jeugd minimaal uitkomen op hoofdklasse niveau. Op termijn zouden meerdere teams de stap naar de divisie moeten zetten.
   
  Ben je geïnteresseerd in deze functie bij VIOD en vind je het leuk om te werken bij een club die vooruit wil? Laat dan gerust iets van je horen! We ontvangen graag een cv met een korte motivatie via seniorenzaken@vioddoetinchem.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met bestuurslid seniorenzaken, Jurgen Vieberink.