• Vacature: Sportverzorger (m/v)

  28 jun 2020
  |
  • 0
 • Het 1e elftal van vv VIOD uit Doetinchem, uitkomend in de 2e klasse van het zondagvoetbal, is per direct op zoek naar een SPORTVERZORGER (m/v).

  Als sportverzorger ben je aanwezig op de donderdagavond en de wedstrijddagen op zondagmiddag, om samen met de spelers en staf op pad te gaan naar uit- en thuiswedstrijden. Daarnaast ben je tijdens de trainingen op de donderdagavonden op de club.

  Jouw functie als sportverzorger betekent het dat je kunt intapen/bandageren en sportmassages kan geven, eerste hulp bij sportongevallen. Kennis over de knie, enkel, veel gebruikte spieren en behandeling van eventuele (voetbal)blessures is een pré. Daarnaast beoordeel je in overleg met de technische staf de inzetbaarheid van spelers.

  -          Aanwezigheid op de zondagmiddag is een pré maar geen must.

  Word jij enthousiast van deze vacature en ben jij beschikbaar op de donderdagavond en zondagmiddag? Ben je flexibel, sociaal en heb jij bovenstaande kennis? Neem dan contact op met Manfred Wieben en misschien wordt jij onze nieuwe sportverzorger!

  Je inzet wordt beloond met een passende vergoeding en reageer ook als je één van de beide momenten aanwezig kunt zijn.

  Mocht je interesse en/of aanvullende informatie willen hebben, neem dan gerust contact op met Manfred Wieben (Coördinator Voetbalzaken Sen. Cat. A) via email: manfredwieben@gmail.com