• Vacature: medewerker(s) onderhoud Sportpark Dichteren

  16 mei 2022
 • Een vaak gehoord compliment als er bezoekende verenigingen te gast zijn op ons Sportpark Dichteren, is dat onze accommodatie er altijd zo perfect bij ligt. Binnen vv VIOD hebben we een vaste club mensen die er wekelijks voor zorgen dat ons sportpark opgeruimd is, de velden speelklaar zijn en dat de kleedkamers schoon zijn. Hier zijn we enorm trots op!

  We willen deze positieve uitstraling dan ook graag blijvend kunnen borgen. De afgelopen periode zijn er enkele mutaties geweest in ons onderhoudsteam, dus zijn we op de korte termijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die op een aantal doordeweekse ochtenden tijd en zin hebben om te komen helpen. 

  Het huidige team bestaat uit echte VIOD mensen die het leuk vinden om met elkaar de handen uit de mouwen te steken om te zorgen dat onze leden met veel plezier gebruik kunnen maken van de velden en faciliteiten. 

  Een greep uit de werkzaamheden die wekelijks terugkeren:

  • Onderhoud velden, kleedkamers en materialen
  • Klein onderhoud en reparatie werkzaamheden accommodatie
  • Opruim en schoonmaak werkzaamheden kantine/clubgebouw
  • Schilderwerk en klein technisch onderhoud

  Houd je van aanpakken en werk je graag in teamverband, dan zouden we het leuk vinden als je ons team komt versterken. Het aantal uren/dagen dat je beschikbaar bent is niet belangrijk, een positieve instelling en gezonde werklust des te meer. VELE HANDEN MAKEN LICHT WERK!

  Voor de gewerkte uren en inzet is een passende vergoeding beschikbaar. Heb je interesse? Kom dan gerust op maandag, woensdag of vrijdagochtend een keer langs. De mannen van het onderhoudsteam staan je graag te woord om je te informeren over de werkzaamheden en taken. Wil je liever eerst telefonisch contact, dan kan dat op nummer 06-51519129 of stuur een email naar algemenezaken@vioddoetinchem.nl.