• Union te sterk voor VIOD 1

    8 nov 2021
  • Na de thuiswedstrijd tegen Spero vorige week zondag mocht het eerste elftal van VIOD dit weekend in de tweede klasse I aantreden tegen het eerste elftal van Union uit Malden. Op Sportpark De Kluis startte trainer Rudi Vonk met de volgende elf: Willem Thijssen, Len Derks, Hidde van Dijk, Jeroen Westerhof, Ryan Chevalking, Lars Nuruwe, Lukas de Graaf, Wessel Rensen, Bohdy van Hal, Mylan Schnitzler en Thom Teunissen.

    Na het fluitsignaal van scheidsrechter Baardman begon de thuisploeg fel en dynamisch aan de wedstrijd. VIOD had hier veel moeite mee en had hier geen antwoord op. Binnen 15 minuten stond het dan ook 3-0 in het voordeel van Union. Ook het resterende deel van de wedstrijd kreeg VIOD geen grip op het sterk spelende Union. De wedstrijd werd uiteindelijk met 9-0 verloren.

    Trainer Rudi Vonk: "We stonden al snel met 3-0 achter. Toen was de wedstrijd al gelopen. We kijken niet te lang terug op deze wedstrijd. Een wedstrijd als deze overkomt je één keer per seizoen. De blik gaat nu weer vooruit. Zondag over een week (21-11-2021) wacht de thuiswedstrijd tegen koploper SDOUC".

    Wissels: Imran Lowenthal voor Willem Thijssen (geblesseerd), Daan Prakke voor Mylan Schnitzler, Twam Esman voor Lars Nuruwe.