• DUMPHUIS JEUGDTOERNOOI voor JO13 Teams

  vv VIOD in Doetinchem organiseert voor de derde keer het "DUMPHUIS Doetinchem Jeugdtoernooi" voor teams Onder 13. Het ideale toernooi als voorbereiding van het nieuwe voetbalseizoen 2019-2020 wordt gehouden op zaterdag 24 augustus.

  De spelers krijgen de kans te wennen aan het grotere veld en trainers kunnen hun nieuwe talenten aan het werk zien.

   

  Doetinchem, 20 mei 2019.

   

  Beste voetbalvrienden,

  Dit jaar organiseert voetbalvereniging VIOD uit Doetinchem voor de derde keer een jeugdtoernooi voor teams Onder 13. Het DUMPHUIS Doetinchem O13 Jeugdtoernooi voor jeugdteams Onder 13 zal plaatsvinden op zaterdag 24 augustus 2019 bij vv VIOD op Sportpark Dichteren in Doetinchem.

  Dit toernooi wordt georganiseerd om nieuwe JO13-teams de mogelijkheid te bieden meerdere malen met elkaar te voetballen voor het nieuwe seizoen. De spelers krijgen de kans te wennen aan het grotere veld en trainers kunnen hun nieuwe talenten aan het werk zien. Het DUMPHUIS Doetinchem O13 Jeugdtoernooi is dus een fantastische gelegenheid om met (nieuw samengestelde) Onder de 13 teams te oefenen voor het voetbalseizoen 2019-2020 en zeker voor de teams die voor het eerst op een heel veld spelen! Wij nodigen u daarom ook van harte uit om met uw team(s) aan dit toernooi deel te nemen.

  • Het ochtendprogramma bestaat uit de volgende teams : JO13 - 2e, 3e en 4e klasse Gestart wordt om 10 uur, de prijsuitreiking is om 12:30 uur
  • Het middagprogramma bestaat uit de volgende teams: JO13 - Hoofdklasse en 1e Klasse. Gestart wordt om 14 uur en de prijsuitreiking is om 16:30 uur.
  • Er zijn in totaal 6 poules van 5 teams. Iedere team speelt 4 wedstrijden van 14 minuten. De nummers 1, 2 en 3 ontvangen een beker. Er is een Fair Play prijs en voor de Beste Keeper. En dit jaar een extra prijs ivm 90 Jaar bestaan van VIOD: De Jubileum Prijs!

  Er wordt geen inschrijfgeld gevraagd. Via het email adres dumphuisonder13@vioddoetinchem.nl kunt u zich aanmelden. Vermeld daar graag de klasse per team bij. In de bijlage treft u een invullijst aan, waarop u kunt invullen met welke teams uw club wil gaan deelnemen.

  Ons toernooi is een 1-daags toernooi en kenmerkt zich door het spelen van veel wedstrijden, met de gezellige sfeer die er heerst op ons sportpark waar wij garant staan voor een waar voetbalfeest met een extra doe activiteit voor alle teams.

  Wij zouden het bijzonder op prijs stellen uw vereniging als deelnemer aan ons toernooi te mogen verwelkomen. Wij zien uw hopelijk positieve reactie met belangstelling tegemoet.

  Met sportieve groeten,

  Namens de organisatie van DUMPHUIS Doetinchem O13 Jeugdtoernooi 2019 bij vv VIOD in Doetinchem

   

  Tanja van der Kamp (commissielid)

  Michael Stock (commissielid)

  Marino Kuper (commissielid)

  John van der Kamp (algemeen en tevens contactpersoon)

   

   

  Aanmelden: Organisatie DUMPHUIS Doetinchem JO13 Jeugdtoernooi

  Aanmelding uiterlijk voor 15 juli 2019. U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving en uiterlijk 5 dagen voor het toernooi ontvangt u het definitieve toernooiboekje met speelschema’s. Op de website van vv VIOD kunt u actuele informatie omtrent dit toernooi teruglezen. www.vioddoetinchem.nl

 • Terugblik DumphuisToernooi 2018

 • FACEBOOK Dumphuis Toernooi

 • FLICKR Dumphuis Toernooi