• “Thuis bij Tomesen” VIOD Salsa Open Toernooi 2024: groot succes voor Oude IJsselhuis

  5 jun 2024
 • Op 1 juni vond het jaarlijkse “Thuis bij Tomesen” VIOD Salsa Open Toernooi plaats en het was een dag om niet snel te vergeten. Met maar liefst 26 teams was het evenement dit jaar groter dan ooit tevoren. Deelnemers van verschillende bedrijventeams, vriendenteams, straten en eigen teams zorgden voor een mooie mix en een gezellige sfeer.

  Een goede dag voor een goed doel

  Het toernooi stond dit jaar in het teken van het Oude IJsselhuis. Dankzij de inzet en vrijgevigheid van de deelnemers en supporters werd er een indrukwekkend bedrag van € 1000,- opgehaald. Dit werd mogelijk gemaakt door de verloting van verschillende beschikbaar gestelde prijzen door onze fantastische en vrijgevige sponsoren. 

  Sportiviteit en gezelligheid hand in hand

  Het VIOD Salsa Open Toernooi is toegankelijk voor iedereen die van gezellig en sportief voetbal houdt. De wedstrijden begonnen in de middag en het was een dag vol actie en plezier. Na een reeks spannende wedstrijden vond de prijsuitreiking plaats.

  Afsluiting met een hoogtepunt

  Na de prijsuitreiking was het tijd om samen te genieten van de gezelligheid. De dag werd afgesloten met het kijken naar de Champions League finale op een groot scherm, wat zorgde voor een perfecte afsluiting van een geslaagde dag.

  Het “Thuis bij Tomesen” VIOD Salsa Open Toernooi 2024 was een groot succes en wij hopen volgend jaar nog meer teams te mogen verwelkomen. We bedanken alle deelnemers, vrijwilligers, en sponsoren voor hun bijdrage aan deze geweldige dag en kijken nu al uit naar de editie van 2025.

  TRANSLATE with x
   
  TRANSLATE with
  COPY THE URL BELOW
  EMBED THE SNIPPET BELOW IN YOUR SITE
  Enable collaborative features and customize widget: Bing Webmaster Portal