• Teamfoto's maken

  30 aug 2018
 • Er staan drie foto-momenten op het programma voor alle teams, leden, teamleiders, trainers en vrijwilligers.

  1. Het eerste fotomoment is op zondag 9 september. Dan wordt de Jubileumfoto 90 JAAR VIOD gemaakt. Deze foto komt te staan op de cover van het Jubileum Voetbalplaatjes Boek en op een groot doek in ons clubhuis. Iedereen die op deze foto komt te staan, krijgt de foto gratis (digitaal) aangeboden. Erik Eijkelkamp gaat deze foto maken. Een document dat in de archieven van de club opgeslagen zal worden. Laat deze kans u niet ontgaan.
  2. In de eerste week van oktober starten we met de fotografie voor de CLUBFUND actie van Plus Dichteren. Op woensdagmiddag 3 oktober wordt gestart. Binnenkort wordt de fotoshoot lijst bekend gemaakt aan alle leiders van onze Jeugdafdeling. Ook Seniorenteams kunnen zich hiervoor aanmelden. Deze profiel foto's worden doorgeplaatst in het Jubileum Voetbalplaatjes Boek.
  3. Het derde moment is het maken van de teamfoto's, voor zowel de jeugd als seniorenteams.
  • Ieder seizoen worden van alle elftallen de elftalfoto’s gemaakt voor de website en voor de jaarkalender. Dit seizoen zal er een Jubileum Voetbalplaatjes in elkaar gezet worden, omdat wij in samenwerking met PLUS Dichteren deze gaan uitbrengen. In twee weekenden in oktober, tijdens de thuiswedstrijden van de betreffende teams, worden alle teams op de gevoelige plaat gezet door een speciale ingehuurde fotograaf. Wij streven naar uniformiteit en dat onze clubkleuren overal in terug komen, vandaar dat voor de elftalfoto’s gevraagd wordt dat de trainers en leiders in VIOD polo's poseren. Voor de zekerheid hebben wij een kist met enkele ‘reserve-polo's’ ich, waardoor eventueel een leider/trainer op deze wijze toch met een herkenbare tenue op de foto kan. Meer informatie en fotoshoot schema volgt.