• Tamara Ketelaar volgt Marjolein Kamperman op als kantinebeheerder

  2 jan 2022
 • Marjolein Kamperman draagt na vijf jaar het stokje over aan Tamara Ketelaar als beheerder van de kantine van VIOD. Samen met Bennie ging Marjolein 5 jaar geleden de uitdaging aan als kantinebeheerder. De kantine had namelijk op dat moment door onverziene omstandigheden geen beheerder.

  In de afgelopen 5 jaar heeft Marjolein het voor elkaar gekregen om een leuke en gezellige groep mensen bij elkaar te krijgen. Met een klein groepje afgevaardigen zorgde ze er tevens voor dat de planning in elkaar werd gezet en de inkoop werd gedaan. Samen organiseerden zij het inmiddels bekende Oktoberfest en nog een aantal andere activiteiten zoals de Oliebollenactie. Zo organiseerde zij ook voor de groep kantine mensen elk jaar aan het einde van het seizoen een klein feestje. Veelal gesponsord uit de fooienpot. 

  Een paar maanden geleden heeft Marjolein aangegeven dat we op zoek moesten gaan naar een opvolger. Marjolein kreeg het steeds drukker met haar eigen baan. Het werd steeds lastiger om die inzet te geven voor de kantine wat volgens haar nodig is. Wij respecteren haar besluit. 

  Inmiddels hebben we de opvolgster gevonden! Een niet onbekend gezicht in de kantine gaat het stokje overnemen van Marjolein. Tamara Ketelaar zal m.i.v. 1 januari 2022 de nieuwe kantinebeheerder worden. Tamara is in het dagelijks leven buschauffeur bij Arriva en kan haar tijden hierop prima combineren. Tamara heeft haar horeca ervaring al zeker opgedaan bij VIOD zelf, maar ook heeft Tamara in het verleden gewerkt bij diverse restaurants en diverse opleidingen hiervoor gevolgd. Tamara heeft 2 zonen, die allebei bij VIOD voetballen. Haar man Ronnie is o.a. leider/trainer van de JO11-1. 

  Wij bedanken Marjolein voor haar jarenlange inzet voor de kantine van VIOD, die ze trouwens niet voorgoed verlaat. Ongetwijfeld zal je haar nog wel achter de bar tegenkomen. “Het is en blijft zo leuk” aldus Marjolein. Wij verwelkomen Tamara als de nieuwe kantinebeheerder en wij hebben er alle vertrouwen in dat de kantine, als het enigszins weer kan en mag, wederom een leuke en gezellige plek zal worden in de club. Wij wensen Tamara heel veel succes! 

  En lijkt het jou leuk om deze gezellige groep mensen van de kantine te helpen, meld je dan aan als vrijwilliger bij Tamara op email adres: kantine@vioddoetinchem.nl . We hebben er nooit genoeg!