• Super Gezellige Jubileum KerstBingo 2018

  22 dec 2018
 • Een volle en gezellige VIOD-kantine en de verkoop van 290 Bingoboekjes à € 5,= is het resultaat van een super geslaagde Jubileum Kerstbingo 2018, die afgelopen donderdag werd gehouden. De Supportersvereniging kan weer een fiks bedrag bijschrijven op hun rekening.

  Vooraf hadden 240 personen een plaats gereserveerd. Er waren extra stoelen en tafels ingehuurd om iedereen van een zitplaats te voorzien. En dat was beslist nodig. Tot op de laatste stoel na die in het clubhuis te vinden was, ook de stoelen uit het washok en de scheidsrechterskamer, werden gebruikt. Als we de boeken eropna moeten slaan is de kantine van VIOD nog nooit zo vol bezet geweest. Een record aantal mensen binnen.

  DE JUBILEUM KERSTBINGO  

  Er waren tijdens de 4 Bingo Rondes totaal 12 prijzen met enkele troostprijzen te winnen. Ook een prijs voor het spel "Petje Op en Petje Af" en voor het "Kahootspel" met de smartphone. Het laatstgenoemde spel viel echter na 12 vragen uit. Overbelasting op het netwerk speelde parten. Voor degenen die het spel nog willen spelen zijn de vragen en antwoorden sheets hieronder in een fotomapje opgeslagen. Doe een test met de feestdagen.

  De Aftrap - Het Voorstellen van de teams

  Om half negen werd er afgetrapt. De teams werden door Bingomeester John voorgesteld. Nadat de vaste seniorenteams, VIOD 5, VIOD 3, VIOD 4, VIOD 2, VIOD 7 en VIOD 1 waren voorgesteld, werd bij het heugelijke feit stilgestaan dat Vincent Bosch onlangs vader is geworden. De naam van zijn zoon 'VINCE' werd met een groot applaus verwelkomd.

  Aan de 'beker' wand de tafels met VIOD 45+1, VIOD VR1 en de groep Jeugd Activiteiten, aangevuld met de vrijwilligerscoördinatoren en Jeroen Daams. Ook de BSO (Humanitas) was deze avond voor de 1e keer present, vervolgens een afvaarding van het bestuur en een tafel met de Vrienden van VIOD 1 met Tanja, Frans en Paul. Aan de extra ingehuurde tafels de teams van VIOD JO19-1 en JO19-5. Dan een rij met groep Eijkelkamp en VIOD 2 zaterdag. De trouwe bingospelers fam. Otterspeer ontbraken niet tijdens deze Jubileum Bingo, die gezelschap kreeg van een aantal trouwe VIOD-supporters. Ook Philadelphia was voor de 2e keer aanwezig en het team VIOD 9 sloot de rij.

  De KerstBingo - De Winnaars

  René Zents was de eerste die een prijsje kwam ophalen in de 1e bingoronde. Nadat Roel Hulkzink de 2e prijs had opgehaald, gingen 2 dames (Jillian Hannink/Nicky te Koppele) van VIOD VR 1 met de 1e prijs en een troostprijs vandoor. Knap gedaan van de dames.

  Na het spel "Petje Op/Petje af, waar Dilan Ozerdogan de Cadeaubon van Claus Sport voor de neus van Lex Overbeek wegkaapte, werd aansluitend de 2e bingoronde gespeeld, gesponsord door Vreman Catering. Stef Althoff (VIOD 7) won de vleesrollade en de twee vleespakketten werden gewonnen door Jeroen Westerhof (VIOD 2) en Anne te Grootenhuis, ja... alweer een dame van VIOD VR 1. Zij won de 1e prijs van de VREMAN ronde.

  Het Kahoot-spel moest na een tiental vragen worden afgebroken. De techniek speelde parten. VIOD 3 stond aan de leiding van het tussenklassement, maar kreeg te horen dat de prijs, een waardebon van 90€, werd doorgeschoven naar de Super Bingo Ronde. Gelukkig pakte dit goed uit.

  Bingo-ronde 3. De Plus Dichteren ronde. Drie cadeau kaarten twv van 50€, 25€ en 15€ voor Thijs Lieffering (VIOD JO19-1), Martin Piek (VIOD 5) en Edwin Gerrits (partner van). Als bonus een 2 liter fles Heineken voor iedere winnaar van de PLUS Ronde.

  DE SUPER RONDE

  Dan de FINALE. De Super Bingo Ronde met prijzen van een totaal waarde van € 730,=. Mede mogelijk gemaakt door Paul Bleumer en de SV. Het vuurwerkpakket twv 130€, gesponsord door DUMPHUIS, werd gewonnen door Jorn Eijkelkamp (VIOD 1). Hij trok een hoger balletje dan Martin Piek, die een fles drank als troostprijs kreeg overhandigd. Met de 2e prijs ging het even mis. Een foutje van de Bingomeester, die eerst vertelde dat Sandra Komdeur een valse Bingo zou hebben. Op zijn bordje lag balletje 35 op de verkeerde plek en de zaal vroeg om een liedje. Die kwam er ook. Het lied van Stef Ekkel De Woonboot werd ingezet en de teams werden uitgedaagd, wie kon laten zien om met dit nummer mee te gaan. VIOD VR 1 hadden de 'grootste boot' en kregen later een waardebon als prijs overhandigd.

  Voor Sandra dus de mooie tweede prijs. Van het merk Bose, een soundbar, de Solo 5. Een prijs die velen op hun verlanglijstje hadden staan tijdens de KerstBingo. Dan de aanloop en spanning naar de slotronde, de hoofdprijs van reisburo Matador. Wie wint een reischeque van 350€, inclusief een reiskoffer? Hans Dik (VIOD 45+ 1) schreeuwde het uit. "BINGO" !!!

  Maar hij was niet de enige, ook Lars Steentjes van VIOD 3 had 'BINGO' geroepen. Samen moest men uitmaken wie binnenkort op reis kon gaan. Hans Dik was de gelukkige en Lars Steentjes ontving, onder groot gejuich van zijn team -VIOD 3-, de waardebon van 90€ , aangeboden door de Jubileumcommissie.

  De prijzen waren verdeeld.... en het was nog erg gezellig tot in de vroege uurtjes.

  BEDANKT!

  De organisatie bedankt Paul Ratering, die met de opbouw van de zaal heeft meegeholpen. Ook Rudi, Ronald en Johan staken een helpende hand toe, toen de ingehuurde tafels en stoelen werden aangeleverd. Lex wist tijdig de muziek opgang te krijgen en de overige dames van de kantine hebben alle deelnemers kunnen voorzien van een hapje en drankje.

  Excuses maken we aan de personen die aan de tafels zaten in het jeugdhonk. De speakers zijn aan vervanging toe. We hebben geprobeerd om jullie zo goed mogelijk met de bingonummers te bereiken. Van geluk mag de kantine spreken, dat er nog vaten bier waren, daar rond elf uur de bierkratten al op waren. De pitchers maakten plaats van de bierkratten op de tafels. De kratten kunnen weer gevuld worden, want op 13 januari is het Snerttoernooi.

  De Foto's, de video en spel Kahoot

  Hieronder de foto's van deze avond in het fotoalbum en een video gemaakt door cameraman Manfred Wieben. In het onderste mapje de sheets met de vraag en antwoorden van het Kahoot spel. Leuk om nog even rondom kerst te spelen. Test je kennis over VIOD en met algemene vragen.

   

  Wij wensen iedereen Fijne Feestdagen en een gezellig uiteinde toe. Het was ook voor ons een Super Gezellige Kerstbingo!

  Tot ziens op het Snerttoernooi 2019.

  John & Tanja

   

   

   

   

   

 • De Foto's van de Kerstbingo 2018

 • Speel het Kahoot-spel van de Kerstbingo 2018