• Succesvolle start fotoshoot clubfund

  3 okt 2018
 • Vanmiddag zijn we gestart met de fotografie voor de actie met clubfund. Het foto-team, de fotografen Elza en Maurice en de assistenten Jissel en John, hebben vanmiddag en aan het begin van de avond 295 personen op de fotogezet.

  Compliment gaat naar de ouders en teamleiding die ervoor gezorgd hebben dat onze leden op tijd aanwezig waren. Voor sommige zat het drukke spits verkeer in Doetinchem niet mee, maar al bij al zijn wij tevereden na de eerste dag. En we hadden ook prachtig weer om buiten de teamfoto's te maken.

  Een extra compliment gaat het team VIOD JO19-5, die op het allerlaatste moment besloten oo op de foto te gaan en met een groep het foto-team verraste. Ook het VIOD Zaal 1 meldde zich compleet in het mooie rode tenue. En niet te vergeten VIOD 2 Zaterdag. Snel werden de zwarte broekjes opgetrommeld om tot een mooie foto te komen.

  Deel 2

  Morgen, donderdag 4 oktober, start deel 2 om 16 uur. Tot 18 uur maken we ook teamfoto's, maar dan wordt het licht minder en kunnen we alleen binnen nog de fotografie doen.

   

  Is uw team niet aangemeld, maar toch wilt u op de foto?, want uw zoon of dochter doet ook mee en wil ook zo'n profiel plaatje van papa, die bij VIOD actief is.

  Dat kan !!! Donderdag tussen 18 en 19:30 uur is er vrije inloop. Maar om 20:10 uur stoppen we met de fotografie.

  Dus wil je toch meedoen met clubfund?, wil je toch die badslippers met jouw foto, VIOD logo en rugnummer? Laat een profielfoto maken.

  KLIK HIER voor meer informatie