• Spelersprofiel: Bohdy van Hal

  23 mei 2022
 • Bohdy van Hal is een dynamische en technisch vaardige (aanvallende) middenvelder. Ondanks zijn jonge leeftijd (18) is hij niet meer weg te denken op het middenveld van VIOD 1. De laatste weken wist Bohdy het net drie keer te vinden. 

  Naam: Bohdy van Hal

  Geboortedatum: 10-07-2003

  Debuut: seizoen 2021-2022

  Debuut onder: Rudi Vonk

  Positie: (Aanvallende) Middenvelder (10/8)

  Rugnummer: 15

  Ben je links-of rechtsbenig? Tweebenig 😉

  Wat is je favoriete club in Nederland? Vitesse

  Wat is je favoriete club in het buitenland? Liverpool

  Wat is je favoriete speler in betaalde voetbal? Kevin de Bruyne

  Sinds welke leeftijd ben je lid van vv VIOD? 6

  Voor welke clubs heb je in jouw jeugd gespeeld? VIOD-Vitesse-De Graafschap-VIOD

  Hoeveel doelpunten heb je gemaakt voor VIOD 1? 3

  Wat is de mooiste wedstrijd die je ooit hebt gespeeld? Wedstrijd tegen Paris Saint Germain op een toernooi in Turkije

  Wie is de beste trainer die je ooit hebt gehad? Jos Dietrich 

  Hoe kijk je terug op jouw eerste seizoen in VIOD 1? Blij en tevreden. Super blij dat ik al zo snel in het seizoen mocht aansluiten bij het eerste en een basisplek kon veroveren en tevreden met alle minuten die ik heb gespeeld en wat ik heb laten zien in deze wedstrijden.

  Wat verwacht je van de rest van dit seizoen? Ik verwacht dat de laatste 3 wedstrijden heel spannend en belangrijk gaan worden. We moeten proberen zoveel mogelijk punten uit deze wedstrijden te slepen zodat we de druk op Varsseveld en DIO hoog houden en hopen dat we nacompetitie nog kunnen ontlopen. Mocht dit niet lukken, dan moeten we alles geven om de 2e klasse voor volgend seizoen te behouden. Het worden hoe dan ook belangrijke weken met spannende wedstrijden. [23-05-2022: deze vragen zijn beantwoord voor de wedstrijd tegen WSV op 22-05-2022. Door de nederlaag in Apeldoon en de uitslagen op andere velden is VIOD genoodzaakt zich op te maken voor de nacompetitie]

  Wat zijn je persoonlijke ambities? Voorlopig ben ik helemaal op mijn plek bij VIOD, maar wie weet over - een paar jaar hogerop - als die kans er komt.