• Shirtsponsors

  vv VIOD bestaat al sinds 1929 en is sinds die tijd uitgegroeid tot een flinke vereniging met maar liefst 450 jeugdleden en meer dan 350 senioren.

  Zoals u waarschijnlijk wel weet ontvangt een sportvereniging inkomsten via contributie van haar leden. Deze inkomsten dekken de noodzakelijke kosten die een club heeft. Om zowel de kwaliteit als het sportniveau van een club te waarborgen is uw hulp daarom erg belangrijk. VIOD zoekt voor komend seizoen diverse sponsoren voor zowel onze jeugd- als seniorenteams.
   
  Nu is sponsoring van een club niet alleen belangrijk om een vereniging op sportief en sociaal vlak te ondersteunen, het is ook nog eens één van de meeste lucratieve vormen van reclame! Veel PR-activiteiten blijken achteraf voor ondernemers een schot in eigen doel te zijn. Advertenties en flyers kosten een hoop geld hoewel ze vaak niet het gewenste effect hebben. Meer succes daarentegen belooft ons aanbod: met o.a. kledingreclame kunt u uw naamsbekendheid aantoonbaar verbeteren waarmee ook uw winstkansen toenemen. Niet voor niets is shirtreclame in het betaalde voetbal bij bedrijven zo populair. Naast een prominente plek op onze kleding vertonen wij uw logo en bedrijfsnaam daarnaast uiteraard ook op onze website, de tv-schermen in ons clubhuis, eventueel op de boarding langs de zijlijn, op social media en in het wedstrijdjournaal.
   
  Naast ondersteuning op sportief niveau, draagt uw sponsoring ook bij aan een verbreding van onze maatschappelijke rol. Zo ondersteunt u bijvoorbeeld ons jeugdwerk zodat wij kinderen in hun vrije tijd een zinvolle bezigheid kunnen geven. Als u ons op sportief en maatschappelijk vlak ondersteunt, dan zorgen wij er middels o.a kledingreclame voor dat uw imago wordt bevorderd en uw producten/dienst een breder publiek bereiken.
   
  Omdat we weten dat tijd kostbaar is, willen we niet al te veel uit wijden over de vele voordelen van clubsponsering. Vandaar dat we de grootste treffers hieronder kort voor u op een rijtje hebben gezet:
   
  * U verhoogt uw naamsbekendheid/merkbekendheid
  * Ondersteunt en versterkt uw merkimago
  * Verhoogt uw merkloyaliteit
  * Creëert nieuwe distributiekanalen
  * U toont dat u maatschappelijke betrokken bent
  * En sponsoring is aftrekbaar van de belasting! Uw totaalkosten komen hierdoor op ongeveer vijftig procent van het sponsorbedrag uit.
   
  Zonder financiële supporters rolt de bal niet over de doellijn. Geeft u als twaalfde man of vrouw het laatste zetje?
   
  Voor meer informatie omtrent sponsoring, stuur een email naar sponsoring@vioddoetinchem.nl . We kijken uit naar uw reactie en hopen uw bedrijfslogo z.s.m met trots op onze kleding te dragen!
 • Shirtsponsors Seizoen 2020-2021