• Rudi Vonk 3 jaar hoofdtrainer VIOD

  28 dec 2020
 • Met volledige instemming van de spelersraad, kan het bestuur van vv VIOD mede delen, dat het bestuur en de spelersraad besloten hebben Rudi Vonk uit Zelhem te benoemen tot nieuwe hoofdtrainer van vv VIOD. De samenwerking geldt voor een periode van drie jaar en zal met het nieuwe voetbalseizoen 2021-2022 in gaan.

  Vonk is zeker geen onbekende binnen vv VIOD en is in de afgelopen jaren als trainer en coach actief geweest bij de jeugdteams van zijn zoon David.

  Naast zijn functie als hoofdtrainer zal hij samen met de Technische Commissie afdeling Jeugd en afdeling Senioren mede vorm gaan geven aan het algemene technische beleid van VIOD voor de komende drie jaren.

  Wij wensen Rudi veel voetbalplezier en heel veel succes toe bij onze club.

  Bestuur vv VIOD

   

  Rudi stelt zich graag even aan jullie voor; 

  "Ik ben 46 jaar oud en woon in Zelhem samen met Martine. Ik ben vader van Linde en David. David speelt bij VIOD in de JO13-2. In het dagelijks leven ben ik docent op het CIOS in Arnhem. Daarnaast ben ik al ruim 10 jaar voetbaltrainer. Mijn passie voor sport en bewegen en in het bijzonder voetbal was al vroeg aanwezig. Als voetballer heb ik op allerlei niveaus gespeeld. Ik ben bij Concordia Wehl als jeugdspeler begonnen. Ik ging al vroeg naar de Graafschap om daar een kleine 10 jaar te spelen. Daarna heb ik bij o.a. PAX, Be Quick Zutphen en Concordia Wehl in het amateurvoetbal gespeeld.

  Na mijn actieve voetbaltijd ben ik trainer geworden. Ik heb bij achteréénvolgens vv Etten, vv Ruurlo, Concordia Wehl, Graafschap jeugdteams en v en av PAX uit Hengelo (gld) diverse ervaringen opgedaan.

  VIOD wordt mijn nieuwe uitdaging. Samen met enthousiaste clubmensen wil ik een bijdrage leveren aan de voetbaltechnische ontwikkeling met als hoofdtaak uiteraard VIOD 1.

  Ik hoop dat de bal weer snel gaat rollen zodat we elkaar het nieuwe seizoen treffen op of rondom het veld", aldus Rudi Vonk.