• Regiocup gaat van start voor jeugd tot en met 17 jaar!

  30 mei 2021
 • Afgelopen week is de situatie rondom het Coronavirus flink veranderd. Ongetwijfeld heeft iedereen meegekregen dat de maatregelen flink versoepeld zijn. Met name het opstarten van de regio-cup - voor jeugd tot en met 17 jaar - door de KNVB was verrassend en natuurlijk geeft VIOD aan alle teams de mogelijkheid om hieraan mee te doen!

  De regio-cup zal worden gehouden in de weekenden van 5/6 juni, 12/13 juni, 19/20 juni en 26/27 juni. De indelingen zullen binnenkort verschijnen in de voetbal.nl app van de KNVB en verdere details met betrekking tot de wedstrijden volgt zo spoedig mogelijk via Wedstrijdzaken en de teambegeleiders. 

  Wel gelden de volgende regels binnen VIOD: 

  wedstrijden:

  Wedstrijden worden gespeeld met de teams van seizoen 20/21.

   

  Kleedkamers zijn gesloten.

   

  Rust wordt op het veld gehouden.

   

  Wedstrijden Regio Cup worden alleen op zaterdagen gespeeld (dus niet inhalen door de weeks). Als een wedstrijd niet doorgaat (team zegt af, te weinig spelers, Corona uitbraak, etc.,) dan vervalt de wedstrijd definitief en wordt deze dus niet ingehaald. Teams zullen daarom onderling moeten samenwerken om bijvoorbeeld tekorten aan spelers op te vullen.

   

  Er zijn toezichthouders aanwezig op de 4 zaterdag in juni: Alleen begeleiders zijn welkom op het park.

   

   

  Trainingen:

  Kleedkamers zijn gesloten.

   

  Trainingen VIOD VR-1, VIOD Zat-2, Viod 4 vervallen op zaterdag gedurende de regio-cup.

   

  Trainingen met oude teams gaan door t/m vrijdag 25 juni.

  Routekaart 

  Met het oog op het afsluiten van het huidige seizoen en de opstart van het nieuwe seizoen hanteert VIOD op hoofdlijnen de volgende planning: