• Pupillenteam van de Week

  13 sep 2019
 • Dit seizoen geen PUPIL van de WEEK maar een PUPILLENTEAM van de WEEK.

  De afgelopen seizoenen werd bij iedere thuiswedstrijd van VIOD 'n pupil in de schijnwerpers gezet. De Pupil van de Week maakte de warming-up mee, mocht de aftrap doen en zat de gehele wedstrijd op de bank tussen de reservespelers van VIOD 1. Na de wedstrijd kreeg de pupil nog een mooie bal uitgereikt met alle handtekeningen van de spelers en een prachtige oorkonde.

  Voor dit seizoen hebben we de keuze laten vallen om een compleet pupillenteam in de schijnwerpers te zetten. Bij iedere thuiswedstrijd wordt een pupillenteam gekozen en krijgt de titel "PUPILLENTEAM van de WEEK".

  FOTO in de KRANT:

  In aanloop van de thuiswedstrijd verschijnt op VIOD-TV de vooraankondiging. Op woensdag prijkt de teamfoto in de krant van Achterhoek Nieuws. In de editie StadDoetinchem, die huis aan huis door Doetinchem, Wehl en Gaanderen wordt verspreid.

  VOORWEDSTRIJD:

  Op zondag is dan de grote dag. Ten eerste hebben alle ouders, opa's en oma's, maar ook de broertjes en zusjes van de spelers van dit team GRATIS toegang. Om 12:30 uur wordt het team verwacht in de PUPILLENTEAM van de WEEK kleedkamer en gaan even later het hoofdveld op om een voorwedstrijd te spelen. Hierna is het tijd voor een sportdrank en een zakje chips.

  VLAGGENPARADE:

  Dan worden de vlaggen gepakt en vormt het Pupillenteam van de Week al vlaggend onder de bekende opkomst muziek een erehaag voor VIOD 1, voor de tegenstander en de scheidsrechter. Hierna kan een plekje opgezocht worden op de tribune.

  OP DE FOTO:

  Na de wedstrijd nog 'n keer terug het veld op om een leuke groepsfoto te maken met VIOD 1.

   

  Wil jij met jouw team het Pupillenteam van de Week zijn?

  Stuur een email naar: jeugdvoetbal@vioddoetinchem.nl

  en schrijf erbij waarom jouw team binnenkort in de schijnwerpers wil komen staan.