• Paul Ratering benoemd tot Lid van Verdienste

  10 jan 2023
 • Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 7 januari jl. is Paul Ratering - op voordracht van de ledenvergadering - door het bestuur van VIOD benoemd tot Lid van Verdienste.

  Paul is in 1976 begonnen als vrijwilliger bij VIOD Gymnastiek om vervolgens in 1992 zijn opwachting te maken bij de voetbaltak. In de jaren die volgde, heeft Paul diverse functies bekleed.

  Hij was o.a. jeugdtrainer, jeugdleider, pupillensecretaris (8 jaar), wedstrijdsecretaris senioren (9 jaar), maakte onderdeel uit van het renovatie-team van Sportpark De Hoop, verzorgde het kledingbeheer van VIOD-1 en was 10 jaar lang leider van VIOD-1.

  Ook helpt Paul geregeld in de kantine en ontvangt hij op gepaste wijze bezoekende teams op ons sportpark. Tenslotte maakt Paul ook nog eens drie dagen per week onderdeel uit van het SESD-onderhoudsteam.

  Al met al kun je wel stellen dat Paul meer dan verdiend is benoemd tot Lid van Verdienste van VIOD. Wij feliciteren Paul van harte met deze welverdiende benoeming!

  Nadat het bericht wereldkundig is gemaakt, heeft Paul vele felicitaties ontvangen. Zijn reactie hierop mailde Paul vandaag met het verzoek deze te plaatsen op de website. Dit doen we natuurlijk met veel plezier!

   

  Beste VIOD mensen,

  Hierbij wil ik graag het bestuur van VIOD bedanken om mij te benoemen tot Lid van Verdienste van onze mooie vereniging. Ook wil ik graag de vele VIOD leden bedanken waarvan ik een felicitatie heb ontvangen. Het doet je toch goed, het medeleven van zoveel mensen.

  Met vriendelijke groet,


  Paul Ratering