• Paul Bleumer: "Fietsen verzamelen voor VIOD"

    9 apr 2022
  • Paul Bleumer, bestuurslid en één van de oprichters van de Supportersvereniging VIOD, heeft een bijzondere hobby. Paul verzamelt al jaren oude fietsen, knapt deze op en verkoopt ze aan vrienden, kennissen en bekenden in heel Doetinchem. Ook voor onderhoud en reparatie van jouw fiets (niet electrisch) kun je terecht bij Paul. Electrische fietsen kunnen worden ingeleverd t.b.v. het hergebruik van onderdelen. Reparaties worden derhalve niet uitgevoerd. 

    De inkomsten uit deze hobby stelt Paul ter beschikking aan verenigingen in zijn omgeving. Vanaf nu zal Paul zijn inkomsten ter beschikking stellen aan v.v. VIOD. Hij roept dan ook al onze leden op om oude fietsen bij hem in te leveren (en eventueel lid te worden van de supportersvereniging VIOD).

    Heb je dus nog een oude fiets in de schuur staan waar je niets meer mee doet? Lever deze dan in bij Paul aan de Stroombroekweg 2, 7007 GM te Doetinchem (van te voren een telefonisch afspraak maken wordt gewaardeerd. Paul is bereikbaar voia 06-26715601)!