• Oproep ! We hebben nooit mensen genoeg!

  25 sep 2019
 • Beste VIOD mensen, leden, ouders of verzorgers van onze leden,

  Op naar een mooi nieuw en gezellig seizoen met VIOD, het 91e seizoen. Maar dat kunnen wij niet alleen.

  Om alles in goede banen te kunnen leiden, blijven wij op zoek naar mensen die graag een steentje bijdragen aan onze club! Wij kunnen niet blijven voortbestaan zonder vrijwilligers. Onze dank is dan ook groot, dat wij weer op een hoop aantal mensen hebben kunnen rekenen in het afgelopen seizoen. Help ons om die 100 jaar te halen!

  Er is een groep ouders opgestaan, die de kledingcommissie ondersteunen. Deze mensen helpen Facilitaire Zaken. Met hun hulp krijgen we het trainingsmateriaal langzamerhand op orde. Chapeau! We hebben op de zaterdagen weer een ontvangstcomité bij de ingang. Het doet ons goed dat we geweldige positieve reacties krijgen van onze gasten. Daar doen we het ook voor. Maar helaas komen we op verschillende plekken nog wat hulp tekort. Mag ik jullie aandacht hiervoor?

  Wij verzoeken iedereen om de onderstaande vacatures door te lezen. Het zijn momenteel de noodzakelijke functies binnen de club, die op korte termijn ingevuld moeten worden. Misschien voor u, of toch niet, maar misschien weet u wel iemand?

  Zit er iets niet tussen wat je wel voor onze club zou willen doen? Maar je wilt toch ons helpen. Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

  Stuur een e-mail naar vrijwilligers@vioddoetinchem.nl , of kom bij ons langs op maandagavond tussen 20.00u en 21.00u. In commissie kamer 1 staat de koffie klaar en horen wij graag wat jij voor VIOD wil gaan doen.

  We hebben nooit mensen genoeg!

   

  bedankt voor de aandacht, wij staan voor jullie klaar,

   

  met vriendelijke groet,

   

  Ewald en Peggy