• Ook de Senioren kunnen weer gaan trainen!

  12 mei 2020
  |
  • 0
 • De jeugdafdeling van vv VIOD heeft de eerste periode van de herstart in dit voetbalseizoen met trainingen voor de jeugd fantastisch georganiseerd. Daardoor kan de senioren afdeling nu gaan uitbreiden met trainingen voor de groep senioren. Door een grote inzet van onze vrijwilligers, die als toezichthouder zich beschikbaar hebben gesteld en een goed overleg tussen Sportservice Doetinchem en Buha, waarbij we ons goed aan alle richtlijnen van het RIVM hielden, is duidelijk geworden dat we bij VIOD met elkaar veilig en gezond kunnen sporten.

  We breiden dus nu uit met de trainingen voor de senioren. Nee, nog geen wedstrijden spelen. Dat zal moeten wachten tot het nieuwe seizoen. Maar het is al geweldig dat onze leden weer actief kunnen zijn op trainingen en dat onze jeugdtrainers dit mogelijk hebben gemaakt. Nu ligt de taak ook bij onze seniorentrainers.

  Hieronder staat het aangepaste trainingsschema, dat vandaag in zal gaan. Onze kantine is uiteraard nog gesloten. Zoals de richtlijnen melden komen we in trainingstenue naar de training. Douchen en omkleden na de training doen we thuis. Voorlopig kan men nog geen gebruik maken van het toilet.

  Houdt er rekening mee dat de afstand van 1,5 meter hier ook geldt! De regels van de junioren van 13 t/m 18 jaar gelden ook voor de groep senioren. Voor overige belangstellenden en publiek is het sportpark nog steeds gesloten. De regels zijn er om het corona-virus onder controle te houden en laten we daar met elkaar zorg voor dragen. Met elkaar, voor elkaar!

  Zoals bekend stelt VIOD het sportcomplex ook open voor andere partijen, zoals de kinderopvang. Daar houden we rekening mee.

  Blijf veilig allemaal! Houd je aan de richtlijnen en dan zul je zien dat velen fijn kunnen sporten.

 • Aanvulling: Protocol Senioren training

   
   
  Protocol Veilig Trainen bij VIOD:   KLIK HIER