• Onze Club

 • Viod speelt haar wedstrijden op Sportpark Dichteren. Dit sportcomplex aan de zuidkant van Doetinchem is in de periode 2002-2003 aangelegd en telt vijf velden, waarvan vier natuurgrasvelden en 1 kunstgrashoofdveld. Er is ook een pannaveldje vlak naast het clubgebouw. Het kunstgrasveld en pannaveldje zijn in de zomer van 2013 aangelegd.

  Clubhuis met uitstraling
  Het clubhuis bestaat uit een ruime kantine van 330 vierkante meter, een hypermoderne businessruimte met de naam ‘HochrathHome’, drie bestuur- en vergaderruimtes, een wedstrijdsecretariaat en 18 kleedkamers. Op de hoofdtribune is zitruimte voor 500 bezoekers, op de zit-/staantribune aan de andere kant is plek voor 1.500 toeschouwers. ?? See more at: http://www.fcwinterswijk.nl/over_fcw/sportpark_jaspers.aspx#sthash.hqhRNstt.dpuf
  Het clubhuis bestaat uit een ruime kantine van 400 vierkante meter, die in 2 delen is in te delen door een schuifwand.
  De keuken van de kantine bevat hypermoderne apparatuur. Het clubgebouw bevat drie bestuur- en vergaderruimtes, een wedstrijdsecretariaatruimte, 14 kleedkamers en een fysio-ruimte. De hoofdtribune heeft een zitruimte voor 300 bezoekers, op de staantribune aan kant van de kantine is plek voor 500 toeschouwers.

  Bestuur & Commissies
  Het hoofdbestuur is eindverantwoordelijk voor de vereniging en houdt zich voornamelijk bezig met beleidstechnische en algemeen bestuurlijke zaken.
  De overige bestuursleden zijn verantwoordelijk voor de aansturing van processen. De overige commissies worden genoemd in het volgend tabblad.

  Supportersvereniging
  Wilt u vv VIOD ook financieel steunen? Word dan lid van onze supportersvereniging. Meer info hierover zie tabblad Supportersvereniging.

   

  Faciliteiten
  Het beheer van de sportvelden en overigen faciliteiten valt onder Stichting Exploitatie Sportpark Dichteren, kortweg SESD. Voor meer informatie over onze sportfaciliteiten verwijzen wij u naar de SESD Sportpark Dichteren, voorzitter Huub Veenes: huub@veenes.eu

  Camera toezicht
  Op Sportpark Dichteren hangen sinds kort beveiligingscamera’s, zowel binnen als buiten. Er wordt bij wedstrijden gefotografeerd en gefilmd. Bezoekers van Sportpark Dichteren geven bij betreden van het sportpark automatisch toestemming hiervoor. Persfotografen dienen zich altijd vooraf te melden bij de organisatie. Zij kunnen zich niet beroepen op vergoedingen van foto’s die op het Sportpark zijn gemaakt, mocht VIOD deze foto’s willen gebruiken voor website of andere doelen.