• Oefenwedstrijd eindigt in gelijkspel

  13 jul 2020
 • Vandaag stond de wedstrijd tegen de VIOD J015-1 op het programma. Een oefenwedstrijd, maar wel natuurlijk een mooie meting hoe het staat.

  JO15-1 begon zeer sterk. Met binnen 15 minuten 3 opgelegde kansen waar er maar 1 van in ging. Daarna hebben wij positioneel achterin iets aangepast waardoor wij de lange ballen van de JO15-1 konden weer houden. En dat lukte ons centrale duo prima! In de 2e kwart van de wedstrijd kwamen wij meer aan het voetballen en creëerde we dat we meer op hun helft aan het voetballen waren. Vlak voor rust kreeg Jelle het op zijn heupen en kwam door de centrale duo van de tegenstander op de keeper af. Die iets te laat was met zijn inzet en onze speler Jelle meenam.. PENALTY.
  Die verzilverde Jelle zelf door KOEL in de rechter hoek de bal te plaatsen en de keeper op het verkeerde been te zetten.

  Na rust hield onze druk wel aan. Kansjes kwamen er over en weer. Vlak voor dat de 3e kwart voorbij was kwam er een fantastische aanval van ons: dat begon achterin bij links back. En vervolgens via centraal naar het middenveld en we speelde onze rechts back vrij. Die de hele flank had om een voorzet te plannen. En wat voor een!! Yehdu plaatste de bal perfect bij de 2e paal waar we onze inval speler uit de JO14-1 hadden staan Jordan, hij tikte hem binnen

  Een aanval uit het boekje, waar ik nu nog steeds van geniet!

  In het laatste kwart werd er slim veel de lange bal gespeeld door JO15-1. Ons middenveld raakte vermoeid en konden moeilijk bijsluiten. Na een aantal pogingen werd er toch paar minuten voor tijd de ruimte gevonden door de as konden ze vanaf metertje of 10 binnen schuiven.
  Paar minuten later was het voorbij met een eindstand van 2-2.

  Een terechte uitslag. Met goede en minder goede fases van beide teams. Als J015-2 kunnen we zeggen dat we ons goed hebben laten zien en alles er uit hebben gehaald wat er in zat. 100% inzet gezien en we hebben met z'n allen hard gewerkt. Ben trots op ons teamwork ⚽️