• Normen & Waarden vv VIOD

  28 sep 2018
 • Onlangs heeft er een leidersbijeenkomst plaatsgevonden van de Heren Senioren teams. Naar aanleiding van dit onderhoud heeft het bestuur van vv VIOD het verzoek onderstaande informatie te delen met alle spelers van deze teams, zowel de mannen als vrouwen seniorenteams.

  Mededelingen vanuit bestuur vv VIOD; Sportpark Dichteren 21-09-2018

  In het komende voetbalseizoen wil VIOD nadrukkelijker in spelen op de veranderingen in de maatschappij, welke effect hebben op het organiseren van onze mooie voetbalsport die wij actief en passief met elkaar willen beoefenen.

  De individualisering in de maatschappij, een tekort aan vrijwilligers, advisering vanuit de KNVB en steeds meer klantgedrag van onze leden zijn reden een aantal organisatorische zaken verder aan te scherpen, maar ook om vooraf duidelijk te willen zijn hoe wij met elkaar om gaan. Derhalve vragen wij vriendelijk medewerking van al onze leden om juist met elkaar ook toe te zien, dat wij met elkaar de gemaakte afspraken ook willen nakomen. Wij vinden dan ook, dat wij elkaar hierop mogen aanspreken met het sociale gevoel van een echte familieclub.

  Het eerste competitieweekend staat voor de deur en wij wensen een ieder volop voetbalplezier.

  Normen & Waarden vv VIOD;

  • vv VIOD is een familieclub met bijbehorende normen en waarden
  • Behandel iedereen altijd en overal zoals jezelf behandeld zou willen worden: respecteren is een werkwoord
  • Accepteer de beslissingen van de scheids- en grensrechters; zet je zelf niet voor paal !
  • Voetbal is een spel voor iedereen, met plezier voor iedereen
  • Ouders en supporters zijn de twaalfde man, niet de tweede coach
  • Huishoudelijke regels Sportpark Dichteren;

  Rookbeleid;

  • vv VIOD kent een ontmoedigingsbeleid voor roken en roken is alleen toegestaan in het aangegeven gebied (buitenterras) voor rokers en is hiermee beleidsmatig op weg naar een rookvrije vereniging- en generatie. Op de overdekte tribune mag nimmer worden gerookt.

  Consumptiebeleid;

  • vv VIOD verkoopt geen alcohol < 18 jaar en kan bij alcohol verkoop vragen naar een legitimatiebewijs.
  • Het is verboden drank- en etenswaren van buiten het sportpark mee te nemen naar binnen het sportpark en verboden aldaar te consumeren.
  • Op zowel het rook- als consumptiebeleid zal VV VIOD gezamenlijk met haar leden handhavend gaan optreden, vooral vanuit het perspectief en door middel van sociale controle. (elkaar corrigeren en aanspreken)

  Verjaardag senioren mannen en vrouwen;

  Tot slot nog de mededeling dat het verjaardagskratje voor senioren komt te vervallen en hiervoor komt een verjaardagsvoucher ter waarde van € 14,00. Op een ingeleverde voucher wordt geen contant geld terug gegeven. De waarde voucher kan alleen voor dranken worden ingediend en voor tapbier (plastic pitchers) alleen op de dinsdag, donderdag en de zondag worden ingeleverd. Senioren mannen en vrouwen bepalen zelf wanneer zij bij een dranken bestelling van meer dan €14,00 de voucher zullen inzetten als betaalmiddel.

  Hopende een ieder voldoende te hebben bericht,