• Nieuwe teamindelingen seizoen 2020-2021

  17 mei 2020
  |
  • 0
 • De teams voor het nieuwe voetbalseizoen 2020-2021 worden aankomend weekend bekend gemaakt op de website van vv VIOD. In verband met de privacy wet hebben wij van alle jeugdspelers toestemming nodig voor publicatie.

  Als je NIET wilt dat je naam wordt genoemd op de website in de lijsten van de teamindelingen, stuur dan voor vrijdag 22 mei een email naar teamindeling@vioddoetinchem.nl

  De Technische Commissie van de jeugdafdeling is de afgelopen tijd druk bezig geweest met het samenstellen van de nieuwe jeugdteams. Voor de indelingen is een vaste procedure gevolgd, waarop zorgvuldig wordt toegezien door VIOD.

  Hoe dit verloopt, is al eerder gepubliceerd en voor alle duidelijkheid wordt deze publicatie nogmaals hieronder vermeld. Er is één uitzondering dit jaar op de procedure: door de Corona crisis is er in de laatste twee maanden niet meer gevoetbald en heeft de 2e beoordeling door onze commissie niet meer plaats kunnen vinden.

  De Technische Commissie is zich ervan bewust dat de teamindeling voor elke speler erg belangrijk is en bij de keuze van de indeling staan naast voetbal aspecten, het plezier en ontwikkeling van elke speler centraal.

  Wij staan ervoor – en zij al zich hiervoor blijven inzetten - dat elke speler op elk niveau weer een heerlijk nieuw voetbalseizoen zal hebben.

  Reageren? Stuur een email naar teamindeling@vioddoetinchem.nl

 • Beleid en Procedure nieuwe teamindeling 2020-2021

  Zoals men al eerder heeft kunnen lezen op de website van vv VIOD is het maken van de team-indelingen een tijdsintensieve en complexe materie.

  Om voor eenieder de procedure iets inzichtelijker te maken zullen we hieronder iets dieper ingaan op de indelingsprocedure en het indelingsbeleid. Het uitgangspunt bij de nieuwe teamindelingen is..... KLIK HIER om door te gaan naar het document