• MVVA on Tour - Voetbalclinic voor meiden en vrouwen

  13 jun 2022
 • Op vrijdag 1 juli aanstaande organiseert VIOD in samenwerking met MVVA een voetbalclinic voor meiden en vrouwen. Van 15.30 uur tot 17.30 uur maak je onder leiding van vakkundige trainers kennis met deze prachtige sport. Onder het motto “Vooruitgang Is Ons Doel” hebben we de ambitie om het meiden- en vrouwenvoetbal binnen VIOD door te ontwikkelen. Hiervoor zijn wij op zoek naar nieuwe verborgen talenten uit Doetinchem en omgeving.

  Het afgelopen seizoen is de ontwikkeling van het vrouwenteam van VIOD goed zichtbaar geworden. De resultaten en beleving stegen naar grote hoogte met als resultaat een topklassering en (mogelijk zelfs het kampioenschap). De meiden van MO17 kwamen uit in de eerste klasse. Blessures hebben roet in het eten gegooid, waardoor we er niet alles uit hebben kunnen halen. Komend seizoen pakken we de draad weer op en gaan we de strijd aan om dit niveau opnieuw te behalen.

  In de komende jaren zien wij het meiden-en vrouwenvoetbal binnen VIOD groeien met als ambitie om in meerdere leeftijdsklassen vertegenwoordigd te zijn met een meidenteam. Om dit te bewerkstelligen zijn we een samenwerkingsverband / convenant aangegaan met MVVA en organiseren we op 1 juli aanstaande een voetbalclinic voor nieuw (en bestaand) talent.

  Ben jij sportief en op zoek naar een plek om jezelf te ontwikkelen, zowel op sportief als persoonlijk vlak? Meld je dan gerust aan via clinic@vioddoetinchem.nl. Wij ontmoeten je graag op ons mooie Sportpark Dichteren. Er zijn aan deelname geen kosten verbonden. 

  Datum: vrijdag 1 juli 2022

  Tijd: 15.30u-17.30u

  Locatie: vv VIOD Doetinchem, Sportpark Dichteren

  Aanmelden: clinic@vioddoetinchem.nl