• Mike Severs keert terug op het oude nest

  2 mrt 2023
 • Mike Severs keert na drie seizoenen bij Sportclub Silvolde terug naar zijn oude liefde VIOD. De inmiddels 23-jarige voetballer speelde zijn gehele jeugd bij VIOD en debuteerde op 15-jarige leeftijd tegen SC Varsseveld als B junior in het eerste elftal. 

  In de afgelopen drie seizoenen heeft Severs veel ervaring opgedaan in de hoofdklasse, respectievelijk 4e Divisie, bij Sportclub Silvolde. Hij hoopt met zijn kwaliteiten en ervaring het eerste elftal van VIOD te versterken en te helpen richting of in de tweede klasse.

  Severs is blij met zijn terugkeer bij VIOD en kijkt er naar uit om weer op het oude nest te spelen. “VIOD is altijd mijn club geweest en ik ben blij dat ik na drie jaar terug kan keren. Ik heb veel geleerd bij Silvolde en hoop dit te kunnen delen met de talentvolle groep van VIOD.”

  Ook trainer Rudi Vonk is blij met de terugkeer van Severs. "Na 3 jaar op hoger amateurniveau gespeeld en getraind te hebben is Mike een aanwinst in onze selectie. Voor hem is het een mooi moment om terug te keren naar zijn oude club waar hij in een jonge, hechte selectie terecht komt", aldus Vonk.

  Severs zal in het nieuwe seizoen zijn opwachting maken in het eerste elftal van VIOD. Het team staat momenteel bovenaan in de derde klasse en speelt komende zondag, als koploper, tegen de nummer 2, SC Westervoort. Bij winst wordt mogelijk de tweede periodetitel gewonnen en wordt de koppositie verder verstevigd.